Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esra Morkoç kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esra Morkoç kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Milyonlarca kişiyi ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 1-5 Nisan yarışmacıları belli oldu. Esra da o isimler arasında bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esra Morkoç kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

TV 8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile büyük bir eğlencenin yanı sıra rekabete de sahne olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. 1-5 Nisan tarihleri arasında yarışacak isimler açıklandı. Esra da beş yarışmacı arasında bulunuyor. Güzelliği ile dikkat çekmeyi başaran genç isim hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esra Morkoç kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esra Morkoç kimdir?

Bugünden itibaren dört rakibinin karşısına çıkacak ve yemekleri ile birincilik elde etmeye çalışacak olan Esra Morkoç 24 yaşında. Güzellik uzmanı ve aynı zamanda sağlık bölümü öğrencisi. Aslen Ardahanlı. Kendisi bekar ve sevgilisi yok. Anadolu yakasından programa katılıyor. Kolundaki dövme yunus balığının başta güzellik ve zerafetin yanı sıra gücü ve samimiyeti temsil ediyor.

yasal-uyari.webp

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esra Morkoç Instagram hesabı

İş hayatı ve eğitimdeki başarısını yemeklere de yansıtarak birincilikle kendisini milyonlara kanıtlamak isteyen Esra Morkoç, Instagram'da oldukça aktif. 3 binden fazla takipçisi var ve bu sayı giderek artıyor. Yarışma ile bilrikte de katlanması bekleniyor. @themorkocesra___ adresinden takip edebilirsiniz.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esra Morkoç Fotoğrafları

zuhal-topal-la-yemekteyiz-yarismacisi-esra-morkoc-8506649.webp

zuhal-topal-la-yemekteyiz-yarismacisi-esra-morkoc-9915829.webp

zuhal-topal-la-yemekteyiz-yarismacisi-esra-morkoc-7842781.webp

zuhal-topal-la-yemekteyiz-yarismacisi-esra-morkoc-6186747.webp

zuhal-topal-la-yemekteyiz-yarismacisi-esra-morkoc-9804010.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.