Zuhal Topal'la Yemekteyiz'den Zeynep Billur Uludağ geçti! Haftaya böyle damga vurdu

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'den Zeynep Billur Uludağ geçti! Haftaya böyle damga vurdu
Her hafta beş lezzet aşığının yemek yarışına girdiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de nefes kesen mücadele bugün son buldu. Birbirinden iddialı isimler arasından Maysa Kaya birinciliği elde edip 15 bin lirayı kazandı ancak zorlu maratona damga vuran Zeynep Billur Uludağ oldu. Uludağ bu sezonun ilk bölümünden yana yayınlanan programda adından en çok söz ettiren yarışmacıydı.

Zuhal Topal'ın sunumuyla beş gün boyunca TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz'de bugün 23'üncü hafta sonlandı. Pazartesiden bu yana Maysa, Mehmet, Bilge, Zeynep ve Oğuz hünerlerini sergiledi. Kendi günlerinde marifetlerini ortaya koymaya ve 15 bin lira için gerekli puanları toplamaya çalışan beş kişi arasından Maysa ödülün sahibi olmayı başardı ve evine zaferle döndü. Programda belki de puanlardan ve birinciden daha da fazla konuşulan Zeynep Billur Uludağ oldu. Genç yarışmacı haftanın ilk anından itiaren sözleri, puanları, reaksiyonları ve cevaplarıyla herkesin ilgisini çektiç Diğer yandan güzelliği ve estetiği ile de sosyal medyanın gündemine oturdu. Takipçi sayını da neredeyse 3'e katladı.


Reyting rekoru kırabilir

Bu sezon programa katılan isimler arasında belki de en çok ilgi gören yarışmacı olarak değerlendirilen Zeynep Billur Uğurlu ile birlikte reyting oranları da merak konusu. Her ne kadar veriler resmi olarak kamuya açık şekilde paylaşılmasa da gözle görülür bir artış yaşandığı tahmin ediliyor. Her ne kadar zaman zaman eleştirilse de Uğurlu haftaya en fazla katkı sunan isimlerin başında geldi.


zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uğurlu estetik

Rakiplerine acımadı

Yarışmada yarışacağı açıklandıktan sonra ilk bölümde tanıtılan Zeynep Billur Uludağ 32 yaşında. İki çocuk annesi ve fit görünümü sorulduğunda 'fesatlık' olarak yanıt verdi. Burada fitili ateşleyen güzel yarışmacı, sonraki süreçte ise rakiplerine karşı sert ve onları psikolojik olarak aşağı çekecek ifadeler kullandı. Lafını esirgemedi ve her sözü ile de olay haline geldi ve bir süre de konuşulacak gibi gözüküyor.


İşte onlardan bazıları

'Cumaya kadar kabusun olacağım'


'Bilge bu menüyü de yetiştiremezse gelsin evime ona iş vereceğim'

Kendisine uzatılan eldiveni fırlattı ve Mehmet'e; 'Mermer keserken kullanırsınız'

'Peynire papyon mu taksaydım?'

Mehmet'e; 'Mermeri çorbaya batırır yersin'

'Konu Mehmet olunca yenek ile ilgili beklentin yüksek olmuyor'

'Bizde herkes atarlı' (Kendi gününde yardımcısı için söyledi)

'Cuma'ya kadar kabusun olacağım'

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.