Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erdem kimdir? Erdem kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erdem kimdir? Erdem kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en gözde yarışmalarından biri olarak TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına bugün merhaba deniyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kıyasıya ve korakor mücadelesini televizyonlara taşıyan programda yine lezzet savaşı yaşanacak. Herkes kendisine verilecek sürede birinciliği elde etmek adına marifetlerini ortaya koyacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erdem kimdir? Erdem kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de yeni bir haftaya daha merhaba deniliyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde marifetlerini ortaya koyduğu, diğer bölümlerde ise rakiplerini değerlendirip puanlar verdiği zorlu maratonun yeni haftasında da rekabet had safhada olacak. Alışverişe çıkıp mutfakta belirlediği menüyü hazırlayarak 15 bin liranın sahibi olmak isteyen isimler arasında Erdem de bulunuyor. Deneyimli yarışmacı hakkında fragman yayınlandığı andan itibaren çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erdem kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erdem kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mülkiye Öztürk Bahşi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Filiz Ergül Kılıç

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hilal Bölüm Demirsoy

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erdem

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf Gökkuş


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erdem kimdir?

Bugünden itibaren ekranlardaki yerini alacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in iki erkek yarışmacısından biri olarak birincilik mücadelesi verecek Erdem sert tavırlarıyla dikkat çekti. Yusuf ile girdiği tartışmada 'Üslubumu değiştirirsem kalbiniz kırılır' ifadesiyle çetin ceviz olduğunu gösterdi. Evine 15 bin liralık ödülle gideceğinden oldukça emin. Instagram hesabı bilinmemektedir.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erdem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.