Zuhal Topal'la Yemekteyiz Filiz kimdir? Filiz Ergül Kılıç kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Filiz kimdir? Filiz Ergül Kılıç kaç yaşında ve nereli
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde verilen süre zarfında ellerinden gelenin en iyisini yapacağı zorlu rekabete katılacak isimler de merak konusuydu ve yayınlanan fragmanda Filiz Ergül Kılıç görüldü. Rakiplerine karşı en iyi olduğunu göstermek isteyen güzel yarışmacı hakkında ilk andan itibaren araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'l

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de yeni bir haftaya daha merhaba deniliyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde marifetlerini ortaya koyduğu, diğer bölümlerde ise rakiplerini değerlendirip puanlar verdiği zorlu maratonun yeni haftasında da rekabet had safhada olacak. Alışverişe çıkıp mutfakta belirlediği menüyü hazırlayarak 15 bin liranın sahibi olmak isteyen isimler arasında Filiz Ergül Kılıç da bulunuyor. Güzel yarışmacı hakkında fragman yayınlandığı andan itibaren çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Filiz kimdir? Filiz Ergül Kılıç kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mülkiye Öztürk Bahşi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Filiz Ergül Kılıç

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hilal Bölüm Demirsoy

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erdem

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf Gökkuş


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Filiz kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olarak yarışmadaki yerini alacak olan Filiz Kılıç Ergül evli. Programda kendi gününde yemek hazırlarken 'Kim böyle çeşitli ve güzel yemek yapıyor' sözleriyle hem hamaratlığını gösyerdi hem de rakiplerine gözdağı verdi. Kendisinden emin olan ve ödülü kazanmak isteyen genç yarışmacının performansı sabırsızlıkla bekleniyor. Instagram hesabı ise bilinmemektedir.


Filiz Ergül Kılıç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.