Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yavuz kimdir? Yavuz Balcı kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yavuz kimdir? Yavuz Balcı kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 33'üncü haftaya merhaba deniyor. 25 Nisan 2022 Pazartesi günü başlayan yeni sezonun 33. haftasında yarışacak isimler belli oldu. Buna göre Yavuz da kendi gününde marifetleri, diğer bölümlerde ise puanalrı ve yorumlarıyla 15 bin liranın sahibi olmak amacında. İzleyiciler de genç yarışmacı hakkında fragman yayınlanır yayınlanmaza araştırmalarda bulunarmak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yavuz kimdir? Ya

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayaytını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bir haftaya daha merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde market alışverişi yaptıktan sonra mutfağa girecek aşçılar bugünden itibaren kolları sıvayacak. Cuma günü ise kazanan isim belirlenecek. Her anı lezzet dolu programda yarışacak isimlerden biri de Yavuz oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yavuz kimdir? Yavuz Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yavuz kimdir?

Bugün başlayan 33'üncü haftanın yarışmacılarından biri olan Yavuz aslen Hataylı. Belen kebabı ve künefe ile izleyicilerin karşısına çıkan genç yarışmacı yorumları ve tavırlarıyla adından çok söz ettirecek gibi gözüküyor. Ki bir keresinde nasadaki tabakları toplamakla tehdit ettiği rakiplerine acımasız davranmayı ihmal etnedi. Diğer yandan Neslihan'ı da sofradan kovarak şimşekleri üzerine çekti. 27 yaşında olan Yavuz, estetisyenlik yapıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yaşıyor. Kenidsi bekar. Instagram hesabı @yvz_blcc'tir.

 

zuhal topal'la yemekteyiz neslihan şengül


zuhal topal'la yemekteyiz ışık

zuhal topal'la yemekteyiz yavuz balcı

zuhal topal'la yemekteyiz suna

zuhal topal'la yemekteyiz ozan pelit


en hamarat benim yavuz


en hamarat benim yavuz

en hamarat benim yavuz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.