Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Mart puanları! Muazzez kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Mart puanları! Muazzez kaç puan aldı?
TV8'in ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftanın ilk yarışmacısı Muazzez yarışacak. Peki, Muazzez kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Mart puanları haberimizde yer almaktadır.

Milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftanın ilk yarışmacısı yarışacak. Haftanın en deneyimli ismi olarak görülen saç ekimi uzmanının performansı merakla bekleniyor. Rakipleri de güzel yarışmacıyı puanlamak ve aynı zamanda kendilerini ön plana atmak için pusudalar. İzleyiciler de sabırsızlıkla kendisinin yemeklerini öğrenmek ve sofralarına yardımcı olması için izlemek amacında. Peki, Muazzez kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Mart puanları haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Mart puanları

Bugün marifetlerini göstererek adını zirveye yazdırıp sırasını kendinden sonraki yarışmacıya bırakacak olan Muazzez, deneyimini mutfağa yansıtmak amacında. 2 çocuk annesi olmasının verdiği avantajla rakiplerinin karşısında olacak. Yemeklerine gelen ilginç yorumlar da dikkat çekti. Özellikle Murat Çelik'in manda kaymağı cevabı herkesi güldürecek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 18 Mart puanları haberimize eklenecektir.

damlaaa.webp

muazzzez.webp

jh32gh4j.webp

murattt.webp

senaa.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.