Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Mart puanları! Sena Metindir kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Mart puanları! Sena Metindir kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de final öncesi son gün başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılardan Sena yarışacak. Peki, Sena Metindir kaç puan aldı? İşte detaylar...

TV 8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün başlıyor. Beş bölüm boyunca yayınlanan maratonda yarışmacıların performansını sergilediği zorlu maratonun ardından birinci belirlenecek. Bugün ise Sena yarışacak ve ardından puanlarını alacak. Herkes kendisinin performansını merakla bekliyor. Peki, Sena Metindir kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Mart puanları haberimizde yer almaktadır.

Taylan çıldırdı!

21 Mart'ta yayınlanacak olan yeni bölümde Taylan, Murat ve Damla'ya karşı savaş açtı. Ödülü kazanması alinde parasının yarısını psikologa, diğer yarısını ise kulak doktoruna vereceğini söyledi. Damla gülmesiyle yine güne damga vuracak gibi gözüküyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Mart puanları

Bugün rakiplerinin karşısına çıkarak birincilik adına mücadele verecek olan Sena Metindir'in yemekleri rakipleri tarafından puanlanacak. Ardından da toplamla birlikte finaldeki sıralamasına Zuhal Topal'ın puanları eklenecek. Damla, Murat, Taylan ve Muazzez ise rakiplerinin menüsünden ne kadar hoşnut kalacak sorusunun cevabı gün sonunda belli olacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Mart puanları haberimizde yer alıyor.

damlaaa.webp

muazzzez.webp

jh32gh4j.webp

murattt.webp

senaa.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.