Zuhal Topal'la Yemekteyiz Müjgan diskalifiye mi oldu? Saldırı anı...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Müjgan diskalifiye mi oldu? Saldırı anı...
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasını bugün noktalıyor. Programda rakibi Candan'a doğru saldırıya geçen Müjgan'ın durumu merak konusu oldu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Müjgan diskalifiye mi oldu?

Milyonların ekran başına kilitlendiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha izleyicilerin karşısına çıkacak ve hafta sona erecek. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasından Müjgan performansını sergilemek için kolları sıvayacak ancak kendisini yemekten çok daha farklı bir sınav bekliyor: Elma. Film tam da bu anda kopacak. Güzelliği ile ilk günden bu yana adından söz ettiren deneyimli yarışmacı, rakibi Candan'a saldırmak için bir hamlede bulundu ve sonrasında diskalifiye edilip edilmeyeceği de sabırsızlıkla bekleniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Müjgan diskalifiye mi oldu? Saldırı anı ile ilgili her şey haberimizde yer alıyor.

Gün gergin başladı

Yayınlanan fragmanda Candan ile karşı karşıya gelen Müjgan, yemek konusundaki eleştiriyi; "Sizin anlayabileceğiniz seviyeye inerek anlatıyorum" yanıtını verdi. Sonrasında Candan masada elma yemeye başladı. Bunun üzerine Müjgan da yarışmayı dahi bırakabileceğini gösteren hareketler sergileyip, "Farklı boyutlara gider, boğazına yapışırım. Burada bayılan biri olur. O da sen olursun" ifadelerini kullandı. Müjgan'ın tahammül seviyesinin yüksekte olması seyirciden de tam not aldı.

candan-yildirim-zuhal-topal-la-yemekteyiz-elma-mujgan-ozturk.webp

Müjgan diskalifiye oldu mu?

Final etabında da elma yemeye başlayan Candan, sandalyeden kalktı ve Müjgan'ın önüne gitti. Zuhal Topal uyardı ancak devam etti. Bunun üzerine Müjgan'ın Candan'a doğru bir hamlesi oldu. Bunun saldırıya dönüşüp dönüşmeyeceği de bekleniyor çünkü o sırada fragman sona erdi. Aynı zamanda diskalifiye de gündeme geldi. Müjgan diskalifiye oldu mu? sorusunun yanıtı yeni bölümde belli olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.