Doya Doya Moda All Star 17 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu

Doya Doya Moda All Star 17 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda puan durumu
TV8'in sevilerek izlenen ve All Star heyecanıyla ekranlarda fırtına gibi esmeye devam eden yarışması Doya Doya Moda'da haftanın üçüncü günü başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya mücadelesinde hafta finali her geçen gün daha da yaklaşırken bugün alınacak puanlar makası daha da daraltacak. Peki, Doya Doya Moda All Star 17 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda 17 Mart Çarşamba puan durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin tek büyük beden yarışması Doya Doya moda'da haftanın üçüncü günü ekranlara geliyor. İzleyicilerin karşısına All Star maratonu ile çıkan programda bugün de renkli anlar yaşanacak. Sert rüzgarların da esmeye devam edeceği hafta ortasında gözler bir kez daha alınacak puanlara çevrildi. İstanbul sokaklarındaki rekabetin tavan yapacağı amansız rekabet yine keyifle izlenecek. Peki, Doya Doya Moda All Star 17 Mart Çarşamba kim birinci oldu? Doya Doya Moda 17 Mart Çarşamba puan durumu haberimizde yer alıyor.


Betül'den Ferdanur'a çöp poşeti!

Bugün İstanbul'da Kadıköy sokaklarını karış karış gezecek olan yarışmacılar gün sonunda birincilik elde edebilmek adına kombinlerini seçecek. Ardından da jüri karşısına çıkacak. Yayınlanan fragmanda ise flaş bir olay yaşandı. Betül, buluşma yerine gelen Ferdanur'a çöp poşeti verdi. Bu davranışı hadsizce olarak nitelendiren Ferdanur'a Betül'ün cevabı; 'Ben hiçbir şey bilmesem bile haddimi bilirim' oldu. Özde ile Betül arasında da tartışma yaşanacak. Ayrıca Emel Başkan da Betül için; 'Yarışma için yapamayacağı şey, dolambaç yok' dedi.

Birben zirveye oturdu!

Dün yayınlanan All Star 2. bölüm ile izleyicilerin karşısında olan Doya Doya Moda'da günün kazananı Birben'di. Güzel yarışmacıya Seray Sever de büyük övgüde bulunurken konsepti en iyi taşıyan isim olarak seçilen başarılı yarışmacı 19 puanın ardından bugüne başlayacak. İkinci basamakta 16 puanla Rümeysa otururken Emel ise 15 puanla üçünüc oldu. Özde ve Betül 8, Su ve Ferdanur 7 puanı paylaştı.

Doya Doya Moda 17 Mart 2021 Çarşamba kim birinci oldu?

Kilolu ve büyük bedene sahip 7 kadının moda alanında kendini en iyi ifade eden yarışmacı olarak mücadele verdiği Doya Doya Moda'nın yeni gününde alınacak oylar haftanın ilerleyen bölümlerini de direkt olarak etkileyeceği için büyük önem taşıyor. Bu sebeple yarışmacılar en yüksek oylarla günü tamamlamak istiyor. Yarışmacıların aldıkları oylar açıklandıktan sonra haberimizde okuyabilirsiniz

 

  • Birben Coşkun: 15 + 19
  • Rümeysa Buyuran: 7 + 16
  • Sepideh Su Baher: 8 + 7
  • Betül Böçkün: 10 + 8
  • Emel Başkan: 8 + 15
  • Özde Karacan: 17 + 8
  • Ferdanur Başaran: 9 + 7


Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher

Doya Doya Moda All Star Sepideh Su Baher


Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün

Doya Doya Moda All Star Betül Böçkün





doya doya moda özde karacan

doya doya moda özde karacan

Doya Doya Moda Emel Başkan

Doya Doya Moda Emel Başkan



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.