Esra Erol'da 8 Aralık Çarşamba ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki

Esra Erol'da 8 Aralık Çarşamba ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki
Esra Erol'da yepyeni bir bölümle daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Ele aldığı konularla birlikte milyonlara ulaşmayı başaran güzel sunucu Esra Erol bugün de yaşanacak tüm gelişmeleri anbean aktaracak. Esra Erol'da 8 Aralık Çarşamba ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki haberimizde yer alıyor.

ATV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Esra Erol'da yeni haftasıyla televizyondaki yerini alıyor. Birbirinden çarpıcı dosyaları Türkiye gündemine taşıyan başarılı sunucu Esra Erol yine adından söz ettirecek. Reyting sıralamasında da önemli oranlar yakalayan canlı yayın bugün de ilgiyle seyredilecek. Herkesin ağzını açık bırakan olaylar ve detaylar seyircilere aktarılacak. Esra Erol'da 8 Aralık Çarşamba ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle alternatifleri haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazarak konular hakkındaki bildiklerinizi değerlendirebilirsiniz.


Elif Kocadağ dosyası için tıklayınız.



Dün neler yaşandı?

Esra Erol 23 Kasım tarihinde Mustafa Bey'in sabah işe gittiğini, akşam eşinin çocuğunun olmadığını söylerken Mustafa Bey, eşi Halime Hanım için karakolda kayıp başvurusu yaptığını, eşinin bulunduğunu ama bir şey yapılmadığını, o sebeple Esra Erol'a geldiğini dile getirdi. Türkan Hanım, bir insan mutluysa evini terk etmeyeceğini, bunun cevabının verilmesini, damadının bu cevabı vermesini, damadının beş para etmeyecek bir insan olduğunu, kızının kaçırıldığını, her sene kızının dayak yediğini anlattı. Melisa, 3 ay önce kendisini sosyal medyadan aradıklarını, baban seni arıyor dediklerini, kayınbabası ve kendisinin babasını aradığını, kendisinin konuşmak istemediğini ama kayınbabasının görüştüğünü anlattı. Dilara Hanım stüdyoya geldi ve babası ile sarıldı. İbrahim Bey, kızına defalarca gel dediğini, ömrünü yediğini, bir tane evladı olduğunu, her şeyi kızı için yaptığını dile getirdi. Hep evlatları için mücadele verdiğinden bahseden İbrahim Bey, kızı ve kızının çocukları için çalıştığını, kızının biraz psikolojisinin bozuk olduğunu, tedavi görmesini istedi. Yasemin Hanım, öncelikle Esra Erol'a teşekkür edip kızının yüz şeklini vs. beğenmediğini, kızına ne kullandırdıklarını soru kızının ne şiddet gördüğünü sordu. Esra Erol, kendilerinin Fatma'da gördüğü şeyi hiç mi gittiği kurumlardaki kişilerin görmediğini, Fatma'nın Ahmet hakkında şikayetçi olup sonra defalarca vazgeçtiğini, gerçekten korunması gerektiğini, sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Ahmet, Fatma'nın ailesinden geldiğinden beri hastanelere gittiklerini, saçlarını kesmek zorundasınız hastalık size de bulaşır dediğini iddia edince Fatma, sadece hamilelik için doktora gittiklerini söyledi. Melahat Hanım, Ahmet ile Faruk'un o maddeden içip gezdiğini, kendisinin her şeyden haberi olduğunu, gelip kızından boşanmasını isterken Fatma gelmemesini istedi.
 


Esra Erol 8 Aralık Çarşamba izle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Esra Erol, tüm olayları ele almayı sürdürüyor. ATV'de yayınlanan programı izleyiciler tekrar izlemek istiyor. Gözden kaçan noktaları incelemek, bilgi sahibi olunan konularda ihbar hattına akış sağlamak isteyenler Esra Erol'da Youtube izle seçeneği ile programı seyrediyor. ATV Youtube kanalı ve Esra Erol'da Youtube kanalı üzerinden yayınları seyredebilirsiniz.

esra erol öykü kimdir
 

esra erol öykü

esra erol'da gamze erdem

esra erol'da avukat hülya kuran

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.