Gelinim Mutfakta 20 Kasım Cuma kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu

Gelinim Mutfakta 20 Kasım Cuma kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı? Puan durumu
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da bir haftann daha sonuna geliniyor. Beş gün boyunca yarışan dört gelin ve kayınvalidenin rekabetinde artık son sözler söylenecek ve puanlar 116. haftanın kaderini belirleyecek. Peki, Gelinim Mutfakta 20 Kasım Cuma kim birinci oldu? Çeyrek altını ve beş bileziği kim kazandı? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla yeni sezonunda da yoluna bomba gibi ilerleyen Gelinim Mutfakta'da 116. hafta da bitiyor. Pazartesiden itibaren ekranlara taşınan programda günler aktı gitti ve artık final heyecanı başlıyor. Gelin ve kayınvalideler son kez kozlarını paylaşacakları günde birincilikle stüdyodan ayrılmak ve beş altın bileziği kazanmak istiyor. Portakal kasesinde sütlaç ile lezzet şöleni sunacal programı sakın kaçırmayın. Peki, Gelinim Mutfakta 20 Kasım Cuma kim birinci oldu? Çeyrek altını ve beş bileziği kim kazandı? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Dün neler yaşandı?

Gelinim Mutfakta'nın dün yayınlanan haftanın dördüncü bölümünde gelinler ıspanaklı fellah köftesi hazırladı. İlayda ve Gizem 19 puanla günü birinci olarak tamamladı. Çeyrek altın ise Gizem'e gitti. İkili arasında kıyasıya bir rekabet var. Beş bilezik için aradaki fark sadece 2 puan. Gizem 76 puanla birinci. Elif ise 2 puan kesik yiyerek günü 17 puanla bitirdi ve 52 puanla üçüncülüğe oturdu. Diğdem Doğan kötü gidişatını sürdürdü. 28 olan puanını 35'e çıkardı. Yine çekilme kararı olmazsa Didem elenecek gibi gözüküyor.

Konuk: Niran Ünsal

Fenomen yarışmanın bugün ekranlara gelecek olan yeni bölümü öncesinde paylaşılan fragmanda Niran Ünsal fırtınası esti. Ünlü şarkıcı sevilen şarkılarıyla izleyicilerin karşısına çıkacak. Final heyecanının sonuna kadar yaşanacağı programda izleyiciler kimin birinci olacağını merakla bekliyor.

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?

Haftanın tatlısı portakal kasesinde sütlaç

Gelinim Mutfakta denildiğinde akla ilk olarak yemek geliyor. Yarışmada günün konseptine göre mutfağa girip hazırlıklarını yapan gelinler, gün sonunda puanlarını alıyor ve birinci belirleniyor. Bugün haftanın son gününde gelinler portakal kasesinde sütlaç yapacak. Tatlı olarak sofralarımızda yer bulan portakal kasesinde sütlaç için ev hanımları da yapmak için araştırmalarda bulunacak. Portakal kasesinde sütlaç tarifi, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak haberimizde okuyabilirsiniz.


 

Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Pazartesiden itibaren mutfağa girecek olan yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

İlayda Doğan Arslan:
Didem Doğan:
Gizem Sancaktar:
Elif Aytaç:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.