Yemin 299. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 2 Ocak Cumartesi

Yemin 299. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 2 Ocak Cumartesi
Karamel Yapım imzasıyla 3. sezonunda da yoluna devam eden Yemin'de gelecek hafta 300. bölüm heyecanı yaşanacak. Uzun süredir Kanal 7 ekranlarında yayınlanan yapımda cumartesi günü merakla bekleniyor ve izleyiciler sabırsız. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Yemin 299. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Baş rollerinde Gökberk Demirci, Cansu Tuman, Can Verel ve Yağmur Shahbazova'nın oynadığı Yemin'de heyecan tüm hızı ile sürüyor. Her anı yeni gelişmelere gebe olan dizide izleyiciler bir kez daa ekran karşısına kilitlenerek yaşananları meraklı gözlerle takip etti. Emir ve Feride'nin sınavının yanısıra Kemal ve Narin'in Kumru savaşı yine devam edecek. Peki yarın neler olacak? Yemin 299. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Yemin 299. bölüm özeti

Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Yemin'de üçüncü dalya denilmeye sadece bir bölüm kaldı. İzleyicilerin ekran karşısına kilitlendiği cumartesi akşamında yine Emir ve Feride başta olmak üzere konaktaki gelişmeler ele alınacak. Diğer yandan Kemal ve Narin'in Kumru konusundaki mücadelesi ilgiyle takip edilecek. Ayrıca yeni bir konu daha var dizide. Talaz, eski sevgilisine benzettiği Songül'den hoşlandı. Cemre ise Songül'ün gerçek yüzünü ortaya çıkarmak ve Cavidan'dan para koparmak derdinde. Ayrıca Emir evlilik hazırlıklarına başladı ancak bunun sonu intikam mı olacak? Hepsi ve daha fazlası Yemin'in yeni bölümünde. Sakın kaçırmayın!



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 299. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 2 Ocak 2021 Cumartesi günü yayınlanacak olan 299. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.