Yemin 343. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 5 Haziran Cumartesi

Yemin 343. bölüm özeti ve fragmanı izle | Yeni bölümde neler olacak? 5 Haziran Cumartesi
Türkiye'nin tek hafta sonu dizisi olmaya devam eden Yemin'de bir bölüm daha geride kaldı. Emir ve Feride'nin Özlem'i de yanlarına alarak Ümit'e karşı verdikleri mücadele devam ediyor. Tarhun ailesinin reisi olarak babasının emanetine sahip çıkmak ve sevdiği kadını kurtarmak isteyen Emir son hamlesiyle birlikte buna bir adım daha yaklaştı ancak bu kez de beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Peki yeni bölümde neler olacak? Yemin 343. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Yemin 343. bölüm ile 5 Haziran 2021 Cumartesi Kanal 7 ekrnalarındaki yerini alacak. Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri Türkiye'nin en çok seyredilen dizilerinden biri haline getirdiği Yemin'de bugün yeni hafta bitti. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda bugün yine izleyiciler ekran karşısına kilitlendi ve yaşananlar ilgiyle izlendi. Bundan sonra ise gelecek hafta sabırsızlıkla bekleniyor. Özellikle Ümit'in Feride'ye yaptıklarının de merak konusu ve  araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Birbirinden heyecanlı anlarıyla birlikte yepyeni bir böllüm daha seyircilerin karşısında olacak. Peki bundan sonra neler olacak? Yemin 343. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Yemin 343. bölüm özeti

Ümit ölümün eşiğinde... Diğer yandan Emir Feride'yi kurtarmanın peşindedir. Ümir'in ölümü her şeyi değiştirebilir. Feride sonunda her şeyi Emir’e söyler. Feride ile Emir şimdi çok daha dikkatli olmak zorundadırlar. Emir ile Özlem, Ümit’i köşeye sıkıştırmanın yollarını ararken, Ümit’in aklında kötü planlar vardır. Her şeyi evdeki kamera sisteminden izleyen Emir, Feride’nin tehlikede olduğunu görür görmez harekete geçer. Eve vardığında büyük bir sürprizle karşılaşır. Feride Ümit’i bıçaklamıştır. Feride katil mi oldu? Songül’ün hain planı adım adım işlemektedir. Kemal ise tüm varlığını kaybetmiş bir halde kalır. Şimdi yeni bir eve taşınmak zorundadırlar. Bu durumdan ailesinin en az zararla kurtulması için elinden geleni yapacak olan Kemal’in her zamanki gibi en büyük destekçisi karısı Narin olacaktır. Kemal bu büyük oyunu bozabilecek mi? Hastaneye kaldırılan Ümit hayati tehlikeyi atlatmıştır. Feride, Emir ve Özlem’in kapıdaki gergin bekleyişi sürmektedir. Feride’nin ifadesini almaya gelen polisler olan biteni dinlediklerinde beklenmedik bir şey olur; Feride kocası Ümit’i bıçaklayanın Emir olduğunu söyler. Ortamda büyük bir şok yaşanır. Feride neden böyle bir şey yaptı? Cavidan, yaşananlardan sonra Narin ile Kemal’i ziyarete gider ve bu durumda bir terslik olduğunu bir kez de o dillendirir. Öte yandan Hikmet’in ölmeden önce Songül’den boşanmak istediğini bilen Melike bu bilgiyi Kemal ile paylaşır. Şimdi Kemal’in eline büyük bir koz geçmiştir. Avukat ile Songül’ün karşısına dikilen Kemal nasıl bir hamle yapacak? Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 343. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 30 Mayıs 2021 Pazar günü yayınlanacak olan 343. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.