Konuşanlar Buse (138. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Buse (138. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi Konuşanlar, 138. bölümü ile yayınlandı. Bu haftaya damga vuran isimler arasında Buse de vardı. Peki, Konuşanlar Buse (138. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Milyonları ekran başına kilitlemeye devam eden Konuşanlar, bugün yeni bölümü ile EXXEN'deki yerini aldı. Birbirinden komik hikayelerin anlatıldığı ve renkli konukların cevaplarıyla daha da eğlenceli hale gelen programda adını tahtaya yazdıranlar bir hayli ilgi odağıydı. Onlar arasında Buse de vardı ve kendisi hakkında çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Buse (138. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Buse (138. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Bu hafta kameralar karşısında milyonların önüne çıkan Buse 18 yaşında. 94 ortalamaya sahip başarılı bir lise öğrencisi. Arkadaşıyla salona geldi. Daha önce yurt dışında eğitim de aldı. Sevgilisi yok. Babası endüstri mühendisi ve kendisine ait bir şirketi mevcut. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.