140Journos Adnan Oktar belgeselindeki Gülperi Koçak kimdir, eşi Elvan Koçak kim?

140Journos Adnan Oktar belgeselindeki Gülperi Koçak kimdir, eşi Elvan Koçak kim?
YouTube üzerinden yayınladığı içeriklerle bilinen 140Journos kanalından yeni Adnan Oktar belgeseli geldi. Belgeselde Adnan Oktar örgütüne iki kızı ile birlikte katılan Gülperi Koçak’ın kim olduğu araştırılmaya başlandı.

Adnan Oktar suç örgütünün gizli yüzünü ortaya döken belgeselin ikinci bölümü yayınlandı. 140Journos kanalında geçtiğimiz aylarda yayınlanan Adnan Oktar belgeselinin “Kedicik” adlı ilk bölümü büyük ses getirmişti. Dün ise ikinci bölümü “Adnan” başlığı ile yayınlandı. Belgesele eski eşi Gülperi Koçak ile Şeyma ve Büşra adlı iki kızı Adnan Oktar örgütüne katılan Elvan Koçak’ın açıklamaları damga vurdu. Koçak’ın açıklamaları kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırırken Gülperi Koçak’ın kim olduğu, yeni ve eski halleri ile örgüte nasıl katıldığı da araştırılmaya başlandı. Peki Adnan belgeselinde yer alan Elvan Koçak’ın eşi Gülperi Koçak kimdir, kızları Şeyma ve Büşra kim, kaç yaşında? İşte merak edilen soruların yanıtları…

s-c8bac5ab26ddbfe4f85f03d6b46e0af4dcb31bdb.webp

Gülperi Koçak kimdir, kaç yaşında, nereli?

140Journos adlı YouTube kanalında 11 Şubat Pazar günü yayınlanan “Adnan” adlı belgeselin bir bölümünde Adnan Oktar suç örgütüne katılan Koçak ailesi konu alındı. Yurt dışında yaşayan Elvan Koçak, kızları Büşra ve Şeyma’ya ulaşamadı. Eşi Gülperi Koçak’tan boşanan Elvan Koçak yaptığı araştırmalar sonunda eski eş Gülperi Koçak’ın iki kızı ile birlikte Adnan Oktar’ın yanında olduklarını ortaya çıkardı.

s-81f010cedd9c498f10f709c57a234d9cb78e37ef.webp

Gülperi Koçak’ın kızları Şeyma Koçak ve Büşra Koçak kimdir?

Belgeselde konuşarak süreç boyunca yaşadıklarını anlatan Elvan Koçak’ın açıklamaları kısa sürede sosyal medyada yankı buldu. Gülperi Koçak’ın Adnan Oktar örgütüne katıldıktan sonra geçirdiği değişim ve kızları ile birlikte televizyon yayınlarına katıldığı anların görüntüleri gündem yarattı.

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.