2024 Gelinim Mutfakta Özlem Güler kimdir? Instagram hesabı

2024 Gelinim Mutfakta Özlem Güler kimdir? Instagram hesabı
Kanal D 'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasına bugünden itibaren Özlem Güler de katılıyor. Peki, 2024 Gelinim Mutfakta Özlem Güler kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Dört takımın amansız rekabetine sahne olan bölümleri ile adından söz ettirmeyi sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni haftaya merhaba deniyor. Gelin ve kayınvalidelerin amansız rekabetinde bugün Özlem Güler de birincilikler elde etmek adına programa katılacak ve altınları kazanmaya çalışacak. Peki, 2024 Gelinim Mutfakta Özlem Güler kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta Özlem Güler kimdir?

Bugünden itibaren kamera önünde yemeklerini ve tatlılarını hazırlayacak olan Özlem Güler, daha önce de programa katılmıştı. Bu kez geldiğinde kollarında bilezikler vardı. Kayınvalidesinin verdiklerinin kalitesiz olduğunu söyledi. 31 yaşında olan Özlem gelin havalimanında sağlık personeli. 7 yıllık evli ve 6 yaşında 1 kızı var. Programa Kocaeli'den katılıyor. 8 yıldır mide sarkması hastalığı mevcut.

jh23g4jh23g4h32.webp

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum