Bahar dizisi Aziz Uras (Demirhan Demircioğlu) kimdir? Demirhan Demircioğlu kim, kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı, Instagram

Bahar dizisi Aziz Uras (Demirhan Demircioğlu) kimdir? Demirhan Demircioğlu kim, kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı, Instagram
Bahar dizisinde Aziz Uras karakterini canlandıran Demirhan Demircioğlu kimdir, nereli, doğum tarihi, burcu, sevgilisi kim, Instagram hesabı ne?

13 Şubat Salı akşamı yayın hayatına başlayan Bahar dizisinde rol alan ve Aziz Uras karakterine hayat veren genç oyuncu Demirhan Demircioğlu’nun kim olduğu merak konusu oluyor. Yapımın ilk bölümünün yayınlanması ile diziseverlerin dikkatini çeken Demirhan Demircioğlu’nun yaşamı ve kariyeri araştırılmaya başlandı. İşte genç aktör hakkında merak edilen soruların yanıtları…

bahar-dizisi-konusu-1.jpg

Bahar dizisi Aziz Uras kimdir?

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Şendil, Ecem Özkaya ve Füsun Demirel gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Bahar dizisinde Aziz Uras karakteri başrolleri paylaşan Bahar rolündeki Demet Evgar ve Timur karakterindeki Mehmet Yılmaz Ak’ın oğullarını rolünde boy gösteriyor. Aziz Uras karakterine genç oyuncu Demirhan Demircioğlu hayat veriyor.

dd.png

Bahar dizisi Aziz Uras – Demirhan Demircioğlu kimdir?

Bahar dizisinin Aziz Uras’ı Demirhan Demircioğlu, kariyerine yeni başlayan oyuncular arasında yer alıyor. Çeşitli reklam filmlerinde ve dizilerde rol alan Demircioğlu, Bahar dizisi ile geniş kitlelere ulaşıyor.

167095990-3979cf.jpg

Demirhan Demircioğlu kaç yaşında, doğum tarihi, burcu, boyu?

Genç oyuncular arasında yer alan Demirhan Demircioğlu 1999 tarihinde dünyaya geldi. Henüz 25 yaşında olan aktörün boyu 180 cm, kilosu ise 72.

bahar-dizisinin-dikkat-ceken-ismi-demirhan-demircioglu-kimdir-1707487249-868-x750.webp

Demirhan Demircioğlu hangi yapımlarda rol aldı?

Henüz kariyerinin başında olan aktör Demirhan Demircioğlu ilk olarak reklam filmleri ile ekran karşısına çıktı. İlk dizi deneyimini Hekimoğlu ile yaşayan Demircioğlu bu yapımda Kerem rolünü canlandırdır. Daha sonra TRT 1 kanalında yayınlanan Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı adlı dizide Yahya karakterine hayat verdi. Aynı yıl Show TV ekranlarında yayınlanan İçimizdeki Ateş dizisinde ise Mert Karaman rolü ile izleyiciyle buluştu. Demircioğlu son olarak Show TV’de Bahar dizisinde Aziz Uraz karakterini canlandırıyor.

820x547-icimizdeki-ates-demirhan-demircioglu-kimdir-icimizdeki-ates-mert-karamanin-soyledigi-sarki-1656010149675.jpg

Demirhan Demircioğlu Instagram, Twitter, sosyal medya hesapları ne?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Demirhan Demircioğlu’nun 7 bine yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabının kullanıcı adı @demirhan.demircioglu. Ünlü oyuncunun Twitter hesabı bulunmuyor.

de.png

Demirhan Demircioğlu bekar mı, sevgilisi var mı, kız arkadaşı kim?

25 yaşındaki genç oyuncu Demirhan Demircioğlu’nun özel hayatına dair detaylı bilgi bulunmamaktadır. Ancak Demircioğlu’nun bekar olduğu ve kız arkadaşının olmadığı biliniyor.

s-ae7f2dc025fefb8ca8a8cf8f53127c1bceb205eb.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.