Basketbolcu Shaquielle McKissic’in Türk eşi Beril McKissic (berealski) kim, kaç yaşında, aslen nereli, çocuğu var mı, Instagram?

Basketbolcu Shaquielle McKissic’in Türk eşi Beril McKissic (berealski) kim, kaç yaşında, aslen nereli, çocuğu var mı, Instagram?
Olimpiakos takımının yıldız basketbolcusu Shaq McKissic’in Türk eşi Beril MecKissic’in kim olduğu ve hayatı merak konusu oluyor.

Yunanistan’ın Olimpiakos takımında forma giyen Shaquielle McKissic mutlu aile hayatıyla da göze çarpıyor. Geçmişte Türkiye’de de forma giyen McKissic’in eşi de bir Türk. Peki 34 yaşındaki yıldız basketbolcu McKissic’in Türk eşi Beril McKissic kim, kaç yaşında, nereli, doğum tarihi, çocuğu var mı, sosyal medya hesapları ne? İşte merak edilen soruların yanıtları…

gaswqbiwqaaemiy.jpg

Shaquiell McKissic’in eşi Beril McKissic kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Yunanistan takımlarından Olimpiakos’ta oynayan ABD asıllı Azerbaycanlı milli futbolcu Shaq McKissic’in eşinin ismi Beril McKissic. Berealski kullanıcı adı ile de tanınan Beril McKissic aynı zamanda sosyal medya yayıncısı ve fotomodel. İstanbul’da 18 Nisan tarihinde dünyaya gelen Beril McKissic boğa burcu. Babası Sivaslı annesi ise Selanikli olan Beril McKissic İstanbul’da doğup büyümüş.

b2.png

b1.png

Beril McKissic (berealski) kim, kaç çocuğu var, ne iş yapıyor?

Turizm otelcilik üzerine eğitim alan Beril McKissic, Twitch üzerinden yaptığı yayınlarla da tanınıyor. Ünlü basketbolcu eşinin geçmişte fotomodellik ve mankenlik de yaptığı biliniyor. 2019 yılının mayıs ayında basketbolcu Shaq McKissic ile evlenen Beril McKissic’in bir tane erkek çocukları bulunuyor.

f6zvbfuw0aewhey.jpg

bb.png

Beril McKissic dövmeleri

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Beril McKissic dövmeleri ile de adından söz ettiriyor. Vücudunun birçok yerinde dövme bulunan McKissic’in yüzünde ve boynunda da dövmeler yer alıyor.

gaswqbjwkaagfab.jpg

f-ilbifwgaaguxg.jpg

gdfjojhxqaae7lr.jpg

gf12hswxoaaw3yi.jpg

ghdhzi3xiaa3eyj.jpg

Beril McKissic sosyal medya hesapları Instagram, Twitter, Twitch, TikTok

Birçok farklı sosyal medya platformunda aktif olarak yer alan Beril McKissic, Twitch üzerinden yaptığı yayınlarla ve Instagram sayfasından paylaştığı iddialı fotoğraflar ve videolarla dikkat çekiyor. Beril McKissic’in 58 binden fazla takipçisi bulunan @berilmckissic kullanıcı adlı bir Instagram hesabı mevcut. McKissic’in aynı kullanıcı isimli Twitter hesabını ise 10 binden fazla kişi, TikTok hesabını ise 20 bin kişi takip ediyor.

fuq4x-wwaaqpntf-001.jpg

giv6tmgwkaatyrj.jpg

xzdf-794x418.png

3-48-1168x600.jpg

Beril McKissic eski hali

Sık sık değiştirdiği saç rengi, dövmeleri ve iddialı tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Beril McKissic'in eski hali de merak konusu oluyor.

b4.png

b5.png

b3.png

f6zvbfqxmaaxkhd.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.