Beşiktaş sağ bekini buldu! Youcef Atal kimdir? Kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı

Beşiktaş sağ bekini buldu! Youcef Atal kimdir? Kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı
Fenerbahçe yenilgisi sonrasında 5 futbolcuyu kadro dışı bırakan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hızlandı. İlk hedef ise sağ bek oldu. Kartal, Youcef Atal'ı gündemine aldı. Peki, Youcef Atal kimdir? Kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar...

DAMGA ÖZEL - Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesi sonrası çıktığı ilk derbiden 3-1 yenik ayrılan Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar, Eric Bailly, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal ve Jean Onana kadro dışı bırakılmıştı. Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Kara Kartal, çalışmalarına başladı. İlk hedef ise sağ bek. Onur Bulut alternatifi bulunan siyah beyazlılarda bu bölgeyi güçlendirebilmek için gündeme Youcef Atal geldi. Taraftarlar da kendisi hakkında bilgi edinebilmek için araştırmalarda bulunuyor. Peki, Youcef Atal kimdir? Kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Geniş çaplı araştırma başladı

Fransız futbolcunun hem davranışları hem de performansı nedeniyle kadro dışı kaldığı iddialarının ardından Beşiktaş'ta geniş çaplı araştırma başlattı. Rotasını Fransa'ya da çeviren siyah beyazlı yönetimin listesine tecrübeli oyuncu girdi. Transferi kolaylaştırabilecek çok önemli bir neden de var. Çünkü Atal tıpkı Rosier gibi kadro dışı bırakıldı.

Filistin'e destek verince kadro dışı kaldı

İsrail'in Filistin'de yaptığı katliamların ardından Gazze için destek mesajı yayınlayan Youcef Atal, kulübü tarafından kadro dışı bırakıldı. Son kez 1 Ekim'deki Brestois karşısında forma giyen yıldız futbolcu Metz deplasmanında yedek soyundu. Ardından kadro dışı kararı çıktı.

Youcef Atal kimdir?

Youcef Atal (يوسف عطال) 17 Mayıs 1998 tarihinde Cezayir'in kuzeyindeki Tizi Ouzou Eyaletinde bir kasaba olan Boghni kentinde doğdu. 27 yaşındadır. Futbola Paradou AC'de başladı. Ülkenin en ömemli takımlarından USM Alger ve JS Kayblie'nin alt yapılarında da oynadı. CR Belouizdad'da da forma giydi. İlk yurt dışı kariyeri Belçika ile oldu. KV Kortijk kendisini önce kiraladı ardından bonservisini aldı. 2018'den bu yana dda 3 milyon euroya transfer olduğu OGC Nizza adına mücadele ediyor. Bu sezon 8 maça çıkıp 1 gol katkısı sunarken 362 dakika sahada kaldı. Cezayir Milli Takımı formasını 29 kez giyip 2 kez rakip fileleri sarstı. GÜncel piyasa değeri 7 milyon euro ve haziran ayında sözleşmesi sona eriyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.