Domingos Duarte'nin sevgilisi (Eşi) Maria Perez kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Domingos Duarte'nin sevgilisi (Eşi) Maria Perez kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
Ocak ayı transfer döneminde çok sayıda isimle temaslarını sürdüren Beşiktaş, Domingos Duarte'yi de listesine aldı. Portekizli futbolcunun hayatı da merak konusu oldu. Sevgilisi Maria Perez de pozlarıyla dikkat çekiyor. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Trendyol Süper Lig'de dün akşam evinde ağırladığı Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş 2 puan daha kaybetti ve taraftarlarını üzdü. Siyah beyazlılar kış transfer döneminde istediği hamlelerden şu ana kadar sadece Svensson'a imza attırabildi ancak hedefte çok daha farklı isimlerde var. Onlardan biri de Getafe forması giyen Domingos Duarte. Yıldız ismin özel hayatı da merak konusu ve özellikle sevgilisi Maria Perez şimdiden dikkat çekmeyi başardı. Peki, Domingos Duarte'nin sevgilisi (Eşi) Maria Perez kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Domingos Duarte'nin sevgilisi (Eşi) Maria Perez kimdir?

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Domingos Duarte'nin eşi veya sevgilisi olan Maria Perez 25 yaşında. İspanya'da yaşıyor ve İspanyol. Grana'da da bir süre hemşirelik yaptı. Şu an hangi mesleği yaptığı bilinmemektedir. Instagram'daki pozlarıyla adından söz ettirmektedir. Bin 500 civarında takipçisi bulunmaktadır. Köpekleri çok sevmektedir ve sürekli gezmektedir. @mariaperezbeau adresinden kendisini takip edebilirsiniz.

image-1427819.jpg

image-5551988.jpg

image-7673484.jpg

image-1507513.jpg

image-205636.jpg

image-6108045.jpg

image-4757630.jpg

image-4042603.jpg

image-2975418.jpg

image-7206816.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.