Durmuş Efe Bayrak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı

Durmuş Efe Bayrak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı
Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da birçok isim gündemde bulunuyor. Sarı krımızılılar son olarak Danimarka'dan Durmuş Efe Bayrak'ı listesine aldı. Durmuş Efe Bayrak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar...

Lider Fenerbahçe ile aynı puanda olan Galatasaray, sezon sonunda şampiyonluk sevinci yaşamak adına transfer çalışmalarına hız verdi. Cimbom, birçok futbolcuyu listesinde bulundururken alınacak isimler arasında yerliler de var. Son olarak Danimarka'da forma giyen Durmuş Efe Bayrak'a kanca atıldı. Peki, Durmuş Efe Bayrak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Durmuş Efe Bayrak kimdir?

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Durmuş Efe Bayrak, 11 Aralık 2006 tarihinde Danimarka'da doğdu. 17 yaşındadır. Gurbetçi bir ailenin çocuğu olan Efe'nin ağabeyi Berkant da futbolcudur. İki isim de aynı takımın alt yapısında yetişip en üst kademeye yükselmiştir. Durmuş Efe bu sezon çıktığı 19 karşılaşmada gol ve asist katkısı sunamazken 1537 dakika sahada kaldı. Güncel piyasa değeri 200 bin euro olarak gözükmektedir.

32hjh23h23hj.webp
Durmuş Efe Bayrak kimdir?

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.