Ebrar Karakurt’la tartıştığı iddia edilen şarkıcı Melsum Erdost kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram?

Ebrar Karakurt’la tartıştığı iddia edilen şarkıcı Melsum Erdost kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram?
Dün akşam milli voleybolcu Ebrar Karakurt ile sahne aldığı mekanda tartıştığını açıklayan Melsum Erdost’un kim olduğu merak konusu oluyor.

Voleybol hayatını Rusya’da sürdüren ancak birkaç gün önce Beşiktaş - Galatasaray maçını izlemek için İstanbul’a gelen A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt hakkında şok iddia. Şarkıcı Melsum Erdost, sahne aldığı mekana gelen Ebrar Karakurt’un mekanda olay çıkardığını ve sahneye zorla çıkarak mikrofonu elinden aldığını iddia etti. Yaşananların ardından Ebrar Karakurt’un sahnesine zorla çıktığı Melsum Erdost’un kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki şarkıcı Melsum Erdost kim, yaşı kaç, nereli, doğum tarihi ne, nerede sahne alıyor, Instagram hesabı ne? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

431664037-790596039707931-4764973824618032571-n.jpg

Melsum Erdost kimdir, ne iş yapıyor, kaç yaşında?

Tam ismi Gözde Melsum Erdost olan şarkıcı 1996 tarihinde dünyaya geldi. 28 yaşındaki isim İstanbul’da çeşitli mekanlarda sahne alıyor. Erdost’un aslen Karslı olduğu biliniyor. İstanbul Devlet Konservatuar’ı Müzikal Tiyatro Bölümü'nde eğitim gören Melsum Erdost çeşitli TV programları ve ses yarışmalarına katıldı.

mmm.png

Melsum Erdost nerede sahneye çıkıyor?

O Ses Türkiye yarışmasına da katılan Melsum Erdost, Kim Milyoner Olmak İster programına da yarışmacı olarak dahil olmuştu. Erdost şu sıralar İstanbul’un Kadıköy ilçesinde yer alan Rise and Fall Suadiye adlı mekanda sahne alıyor.

gozde-melsum-erdost.jpg

Melsum Erdost Instagram hesabı var mı?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Melsum Erdost’u sosyal medyada 50 bine yakın kişi takip ediyor. Erdost’un Instagram hesabının kullanıcı ismi ise @melsumelsum.

359ruseo-400x400.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.