En Hamarat Benim Ayşenur Özbaş kimdir? Instagram hesabı

En Hamarat Benim Ayşenur Özbaş kimdir? Instagram hesabı
Milyonları ekran başına kilitleyen En Hamarat Benim'de yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacı arasında Ayşenur Özbaş da var ve yayınlanan fragmanda dahi adından söz ettirmeyi başardı. En Hamarat Benim Ayşenur Özbaş kimdir? Instagram hesabı burada.

Türkiye'nin en eğlenceli yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden En Hamarat Benim'de yeni haftaya bugün başlıyor. Birbirinden iddialı beş ismin kendi gününde birincilik için ter dökeceği ve menüsünü rakiplerinin yanı sıra Kadir Ezildi'nin önüne çıkaracağı programda yarışacak isimlerden biri Ayşenur Özbaş olarak açıklandı. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Ayşenur Özbaş kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

En Hamarat Benim Ayşenur Özbaş kimdir?

Bugün 4 rakibinin karşısına çıkarak adını zirveye yazdırmayı hedefleyen Ayşenur Özbaş Ankaralı. Kaşık çalarak giriş yaptığı günde masada aldığı eleştiriler güne damga vuracak gibi gözüküyor. Çorbasını kesik bulan bir rakibi; "Çorbası kesik olan hamaratım" demesin derken diğeri ise "Bu baklava bayılmış, su getirin ayılsın" tepkisinde bulundu. Yarışma öncesi sosyal medyada çok fazla destek alan güzel yarışmacının alacağı puanlar şimdiden merak konusu. Instagram hesabı @ozbasaysenur'dur.

23kjg4j3hg23h4gjh32.webp
23kjg4j3hg23h4gjh32.webp

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.