En Hamarat Benim Ceylan kimdir? Instagram hesabı nedir

En Hamarat Benim Ceylan kimdir? Instagram hesabı nedir
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak ekranlardaki yerini almayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni haftaya merjaba deniyor. Yarışmacılar da belirlendi. O isimlerden biri Ceylan oldu. Peki, En Hamarat Benim Ceylan kimdir? İşte detaylar

Milyonların ekran başına kilitlendiği ve büyük bir keyifle seyrettiği Gelinim Mutfakta'da yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendi gününde birincilik için yarıştığı zorlu maratona katılan isimler belli oldu ve Ceylan da adını zirveye yazdırmak için kolları sıvayacak. Kendisinin performansı merak edilirken diğer yandan hayatına dair detaylar da öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Ceylan kimdir? Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

En Hamarat Benim Ceylan kimdir?

Bugünden itibaren ödülü kazanabilmek için rakiplerinin karşısına çıkacak olan Ceylan aslen Trabzonlu. Sert mizacıyla programa damga vuracak gibi gözüküyor. Zira yorumları da sert ve katıydı. Bir rakibi "Ceylan Hanım lafları ağzımıza tıkıyor" sözleriyle yaşanabilecek tartışmaların da spoilerını vermiş oldu. Kendisi Instagram'da yemek ve tatlı paylaşımları yapıyor ve binlerce kişiye ulaşıyor. Hesabına @cheff.ceylan adresinden ulaşabilirsiniz.

en-hamarat-benim-ceylan.webp
En Hamarat Benim Ceylan

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.