En Hamarat Benim Erdal Türksoy kimdir? Instagram hesabı

En Hamarat Benim Erdal Türksoy kimdir? Instagram hesabı
FOX TV'nin sevilerek seyredilen yarışması En Hamarat Benim'de şefler haftası başlıyor. Birincilik mücadelesi verecek beş yarışmacı açıklandı. Erdal da onlar arasında. Peki, En Hamarat Benim Erdal Türksoy kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Hafta içi yarışmalarından biri olarak ekranlarda yerini alan En Hamarat Benim'de yeni hafta başlıyor. Yılın son haftasında birincilik için ter dökecek yarışmacılar açıklandı. Erdal Türksoy da adını zirveye yazdırabilmek adına kolları sıvayacak ve kendi gününde mutfağa girecek. Peki, En Hamarat Benim Erdal Türksoy kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

En Hamarat Benim Erdal Türksoy kimdir?

Daha önce Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yanı sıra Kim Milyoner Olmak İster'de yarışan, Nermin'in Enfes Mutfağı başta olmak üzere pek çok programda yer alarak adını milyonlara duyurmayı başaran Erdal Türksoy 46 yaşında. Aslen Siirtli. 25 yıllık aşçı. Eşinin ismi Beşire. İtalyan mutfağına hakim. Kendisine çok güveniyor ve inanıyor. İstanbul'da yaşıyor. Instagram hesabı @chef_erdal_turksoy'dur.

om32h4j23.webp

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.