En Hamarat Benim Lara İlbeyi kimdir? Instagram hesabı

En Hamarat Benim Lara İlbeyi kimdir? Instagram hesabı
FOX TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen En Hamarat Benim'de yeni sene ve hafta başlıyor. İlk yarışmacılardan biri de Lara oldu ve kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, En Hamarat Benim Lara kimdir?

Kadir Ezildi'nin sunumu ve birbirinden iddialı yarışmacıların katılımı ile adından söz ettirmeyi sürdüren Gelin Evi'nde yeni bir sene ve hafta daha başlıyor. Beş ismin performansını sergileyerek diğer bölümlerde puanlarını verdiği programda bugünden itibaren yarışacak konuklar arasında Lara da bulunuyor. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Lara (1-5 Ocak) kimdir? Instagram hesabı Detaylar haberimizde yer almaktadır.

En Hamarat Benim Lara (1-5 Ocak) kimdir?

FOX TV'de 541'inci bölümü ile yayınlanacak En Hamarat Benim'in yarışmacısı olarak açıklanan ve 5 Ocak'a kadar kameralar karşısında izleyici önüne çıkacak Lara, zaman zaman Fransa'ya gidiyor. Bunu da bir rakibinin röportajda söylediğine göre zaman zaman ön plana çıkarıyor. İzmir'de yaşıyor ve Yeditepe Üniversitesi'nde eğitim aldı. Instagram'da binlerce takipçisi var. Profilini @lara.lby adresinden takip edebilirsiniz. 21 yaşında. Aselen Elazığlı ve bekar.

jh32g42gh3j43-001.webp
En Hamarat Benim Lara
image-1056705.jpg
En Hamarat Benim Lara

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum