En Hamarat Benim Sude Yörük kimdir? Instagram hesabı

En Hamarat Benim Sude Yörük kimdir? Instagram hesabı
Kadir Ezildi'nin sunumuyla milyonların karşısına çıkan En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı. Bugünden itibaren yarışacak isimler arasında Sude de bulunuyor. Peki, En Hamarat Benim Sude Yörük kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

NOW TV'de yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkan En Hamarat Benim'de yeni hafta yarışmacıları belli oldu. Buna göre beş isim arasında Sude de bulunuyor ve kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Sude Yörük kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

En Hamarat Benim Sude Yörük kimdir?

Milyonların ekran başına kilitlendiği En Hamarat Benim'de yeni haftadan itibaren rakiplerinin karşısına geçen Sude Yörük öğrenci. Kendisi 23 yaşında. Tekirdağ'dan yarışmaya katıldı. Tekirdağlı. Saray Belediyesi'nde çalışıyor. Sosyoloji öğrencisi. Annesini küçük yaşta kaybettiği için ev işlerini kendisinin yaptığını ve yaşına rağmen çok tecrübeli olduğunu ifade etti. Instagram hesabı bilinmemektedir.

sude-yoruk.webp
En Hamarat Benim Sude Yörük

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.