En Hamarat Benim Yeliz (15-19 Ocak) kimdir? Instagram hesabı

En Hamarat Benim Yeliz (15-19 Ocak) kimdir? Instagram hesabı
FOX TV ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha başlıyor. Yarışmacılar arasında Yeliz de bulunuyor. Peki, En Hamarat Benim Yeliz (15-19 Ocak) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla FOX TV ekranlarında yayınlanmaya devam eden En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha başladı. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performanslarıyla birincilik için yarıştıkları zorlu maratonda mücadeleye ortak olacak isimler açıklandı. Buna göre Yeliz de bugünden itibaren beş gün boyunca ekranlarda olacak ve rakiplerini geride bırakabilmek adına kolları sıvayacak. Güzel yarışmacı hakkında internette de çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Yeliz kimdir? Nereli, kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde.

En Hamarat Benim Yeliz kimdir?

Bugünden itibaren 4 rakibinin karşısında birincilik mücadelesi verecek olan Yeliz, fragmanda yayınlanan sözleriyle herkesi şaşırttı. 'Kaynanam yaşayan bir ölü' diyen güzel yarışmacının açık sözlülüğü de dikkat çekti. Kendisinden de oldukça emin ve yeteneklerine güveniyor. Instagram hesabı henüz bilinmemektedir. Özel hayatına dair detaylar da programda açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

32jhg32hg32h3.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.