Eric Junior Bocat kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri

Eric Junior Bocat kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri
 DAMGA Editörü
Tescil döneminin sona ermesine kısa bir süre kala çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, sol beke de takviye yapmak üzere. En güçlü aday ise Eric Junior Bocat. Peki, Eric Junior Bocat kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri haberimizde yer almaktadır.

Ocak ayı transfer döneminde 5 oyuncusuyla yollarını ayıran Trabzonspor'da ilk takviye Borussia Dortmund'dan gerçekleşti. Bordo mavililer, Alman ekibiyle kontratını fesheden Thomas Meunier özel uçakla bugün Trabzon'a geldi. Farklı mevkiler konusunda da çalışmalarına devam eden Fırtına'da gözler orta sahaya çevrilmişti ancak sürpriz bir atak geldi. Sol bek için atağa geçen yönetim, Belçika'da top koşturan Eric Junior Bocat'ı listesine aldı ve kendisiyle anlaşmaya vardı. Kulübüyle de el sıkışıldığı anda bir hamle daha resmiyet kazanacak. Oyuncuyu daha önce tanımayanlar veya hakkında fazla bilgi sahibi olmayanlar internette araştırmada bulunuyor. Peki, Eric Junior Bocat kimdir? Kaç yaşında, nereli, oynadığı takımla ve kariyeri haberimizde yer almaktadır.

eric-junior-bocat-2.jpg
Eric Junior Bocat

Abdullah Avcı istedi, yönetim alıyor

4 maçtır kaybeden ve ikinci yarı sıralamasında son basamakta bulunan Trabzonspor'da Afrika Uluslar Kupası'ndan dönmesi beklenen Onuachu ile Pepe'nin katılımı sonrası daha da güçlenmek üzere kurulu plana yeni bir hamle daha ekleniyor. Eren Elmalı'nın son dönemdeki performansından memnun kalmayan Abdullah Avcı hem rotasyonu genişletmek hem de iki oyuncuyu rekabete sokabilmek için yeni bir oyuncu istedi. Yapılan çalışmalar sonrasında Eric Junior Bocat'ta karar kılındı. İzleme ekibinin de onayından geçen futbolcu ile 3.5 yıllık kontrat ve 1 sene de opsiyon ile sözleşme imzalanması bekleniyor.

eric-junior-bocat.jpg
eric-junior-bocat

Eric Junior Bocat kimdir?

Trabzonspor'un kadrosuna katmak üzere olduğu Eric Junior Bocat, 16 Temmuz 1999 tarihinde doğdu. 1.82 metre boyundaki sol bek oyuncusu aynı zamanda orta sahanın solunda da forma giymektedir ve 24 yaşındadır. Senegel asıllı bir ailenin çocuğudur ve Fransa'da doğduğu bilinmektedir. Futbol hayatına Dijon alt yapısında başlamıştır. Brest ve Lille alt yapılarında da oynadıktan sonra B takımdan Belçika'nın yolunu tutmuştur. Mouscorn ile başlayan kariyeri bu ülkede VV St. Truiden ile devam etmektedir. Bu sezon çıktığı 25 maçta 1 gol atıp 3 asist yapmıştır. 2 bin 164 dakika sahada kalmıştır. Güncel değeri 1.2 milyon euro olarak gözükmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.