Farah Zeynep Abdullah’ın sevgilisi komedyen Yavuz Günal kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı ne?

Farah Zeynep Abdullah’ın sevgilisi komedyen Yavuz Günal kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı ne?
Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın yeni erkek arkadaşı Yavuz Günal’ın hayatı merak konusu oluyor.

Dün gece Farah Zeynep Abdullah’la el ele görüntülenmesinin ardından komedyen Yavuz Günal’ın kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Farah Zeynep Abdullah’ın sevgilisi kim, Yavuz Günal kimdir, nereli, ne iş yapıyor, sosyal medya hesapları ne?

Komedyen Yavuz Günal kimdir, kaç yaşında, nereli?

Farah Zeynep Abdullah’ın yeni erkek arkadaşı olarak kameralara yansıyan kişinin komedyen Yavuz Günal olduğu ortaya çıkmıştı. Stand up şovları ile tanınan Yavuz Günal 1988 tarihinde Eskişehir’de dünyaya geldi. 36 yaşındaki komedyenin boyu 185 cm, kilosu ise 77.

s-cb48c86077cfb7e3845ff1830b9d4f1f8b3c518a.webp

Yavuz Günal kariyeri

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Resim Öğretmenliği bölümünde öğrenim gören Yavuz Günal, 2013 yılında geldiği İstanbul’da yazarlık ve grafikerlik yaptı. 2013 yılında BKM Açık Mikrofon’da sahneye çıkmaya başladı.

KALT’ı kurdu

Yavuz Günal, YouTube’da ürettiği içeriklerle tanınan KALT adlı grubu, Erman Çağlar ve Ozan Akyol ile birlikte kurdu. Daha sonra KALT’tan ayrılarak yoluna tek kişilik gösterilerle devam etmeye başladı.

Yavuz Günal Instagram hesabı

Komedyen Yavuz Günal’ın 40 bine yakın takipçili bir Instagram hesabı bulunuyor. Sayfasında sık sık gösterilerinden paylaşımlar yapan Günal’ın hesabının kullanıcı ismi ise @yavuzgunal.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.