Fenerbahçe-Olympiakos maçının hakemi Tobias Stieler kimdir?

Fenerbahçe-Olympiakos maçının hakemi Tobias Stieler kimdir?
Ülkemizi UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe'nin, Olympiakos ile karşılaşacağı zorlu mücadeleyi Tobias Stieler yönetecek. Peki, Fenerbahçe-Olympiakos maçının hakemi Tobias Stieler kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Bu sezon Süper Lig'in yanı sıra Avrupa'da da adından söz ettiren Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükselme başarısı göstermişti. Sarı lacivertliler Olympiakos ile oynadığı ilk karşılaşmada 3-0 geriye düşmesine rağmen rakibi karşısında önemli bir geri dönüşe imza atıp 3-2 ile Atina'dan dönerek turu İstanbul'a bırakmıştı. Perşembe günü oynanacak rövanş mücadelesi öncesinde zorlu 90 dakikayı yönetecek isim açıklandı. Buna göre Almanya Futbol Federasyonu'ndan Tobias Stieler düdük çalacak. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Fenerbahçe-Olympiakos maçının hakemi Tobias Stieler kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Tobias Stieler kimdir?

Fenerbahçe'nin Olympiakos ile oynayacağı mücadeleyi yönetecek olan Tobias Stieler 2 Temmuz 1981 tarihinde doğmuştur. 42 yaşındadır. Hamburg'da ikamet etmektedir. Hakemliğin haricinde Spor psikologluğu yapmaktadır. SG Rosenhöhe'ye bağlıdır. 1 metre 84 santimetre boyundadır ve 80 kilogram ağırlığındadır. Bundesliga'da 178, Bundesliga'da 95 maç yönetmiştir. 2014'ten bu yana FIFA kokartı taşımaktadır. 2019-2019 sezonunda Bayern ile RB Leipzig arasında oynanan Almanya Kupası finalinde de görev almıştır. 26 Mayıs 2014'te İtalya ve İsveç arasındaki 2014 U-19 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılma hakkı kazanarak uluslararası ilk maçına çıktı. UEFA Avrupa Ligi'nin grup aşamasında ilk kez 29 Eylül 2016'da Shakhtar Donetsk ile Sporting Braga arasındaki maçta görev aldı, UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında 27 Eylül 2017'de Torino'da oynanan Juventus Olympiacos Piraeus karşılaşmasında ilk defa orta hakem olarak atanmıştır.

fenerbahce-olympiakos-macini-alman-hakem-tobias-stieler-yonetecek-jhzr.webp

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.