Fenerbahçe’nin yeni transferi Levent Mercan evli mi, sevgilisi kim, kız arkadaşı var mı?

Fenerbahçe’nin yeni transferi Levent Mercan evli mi, sevgilisi kim, kız arkadaşı var mı?
Sarı-lacivertli ekibin Fatih Karagümrük’ten transfer ettiği öne sürülen Levent Mercan’ın özel yaşamı merak konusu olmaya başladı.

Süper Lig’de sezonun son haftalarına girilirken, takımlar önümüzdeki sezon için transfer hamleleri yapmaya şimdiden başladı. Transferde son günlerde adı en çok geçen futbolculardan biri de Levent Mercan oldu. Süper Lig’de yer alan Fatih Karagümrük’ün formasını giyen Mercan’ın ismi Fenerbahçe ile anılıyor. Son olarak iki takımın transferde anlaştığı ve Levent Mercan’ın kısa bir süre içinde sarı-lacivertli kulübe imza atacağı öğrenildi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe’nin yeni transferi Levent Mercan’ın hayatı, kariyeri ve özel yaşamı da araştırılmaya başlandı. Özellikle genç futbolcunun evli olup olmadığı ve sevgilisinin kim olduğu merak ediliyor. İşte merak edilen soruların yanıtları…

kapak-185019.jpg

Levent Mercan evli mi?

Tam ismi Münir Levent Mercan olan ve 10 Aralık 2000 tarihinde Almanya’da dünyaya gelen genç futbolcunun bekar olduğu biliniyor. Henüz 23 yaşında olan Levent Mercan’ın evli olmadığı öğrenilirken, her geçen gün gelişme gösteren topçunun hayatında biri olup olmadığı da araştırılıyor.

641acdf64e3fe11b3cd5b32f.webp

Levent Mercan’ın sevgili var mı, kız arkadaşı kim?

Önümüzdeki sezon Fenerbahçe’de top koşturması beklenen Türk asıllı Alman sol bek Levent Mercan’ın kız arkadaşı olup olmadığına dair net bir bilgi bulunmuyor. Sosyal medya hesaplarından arkadaşlarıyla veya yalnız fotoğraflarını paylaşan Mercan’ın sevgilisi olmadığı tahmin ediliyor.

355109186-255761363819424-6319149207785492191-n.jpg

Münir Levent Mercan Instagram hesabı ne?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü futbolcu Levent Mercan’ı Instagram’da 15 binden fazla kişi takip ediyor. Mercan’ın takipçi sayısının her geçen gün artmasının beklendiği Instagram hesabının kullanıcı ismi ise @m.levent10.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.