Fenomen Mehtap Algül’ün sevgilisi Hollywood yıldızı oyuncu Noah Centineo kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı ne?

Fenomen Mehtap Algül’ün sevgilisi Hollywood yıldızı oyuncu Noah Centineo kimdir, kaç yaşında, Instagram hesabı ne?
Ünlü sosyal medya fenomeni Mehtap Algül dünyaca ünlü bir oyuncu ile birliktelik yaşadığını açıkladı. Peki Mehtap Algül’ün sevgilisi Noah Centineo kim, doğum tarihi, nereli, hangi filmlerde oynadı?

Mehtap Algül’ün itirafı magazin gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medya hesapları üzerinden ürettiği içeriklerle binlerce kişiye ulaşan Mehtap Algül bu kez yaşadığı aşkla gündemde. Fezi Altun ve Seçkin Süngüç’ün “Bize Kaldı” adlı YouTube programına katılan Mehtap Algül, Noah Centineo adlı Hollywood yıldızı ile aşk yaşadığını itiraf etti. Mehtap Algül’ün aşk yaşadıklarını itiraf etmesinin ardından pek çok internet kullanıcısı dünyaca ünlü aktör Noah Centineo’nun kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki Noah Centineo kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi filmlerde ve dizilerde oynadı, Instagram hesabı var mı? İşte yanıtlar…

397091.jpg

Mehtap Algül’ün sevgilisi Hollywood oyuncusu kim?

Bize Kaldı programında ev turu sırasında bir eski sevgilisi Noah Centineo ile olan bir fotoğrafını kameralarla paylaşan Mehtap Algül, ünlü oyuncu ile ABD kenti Los Angeles’a gittiği zamanlarda birliktelik yaşadığını anlattı.

Mehtap Algül’ün erkek arkadaşı Noah Centineo kimdir?

Mehtap Algül’le bir dönem sevgili oldukları ortaya çıkan Noah Centineo 9 Mayıs 1996 tarihinde dünyaya geldi. Boğa burcu olan 27 yaşındaki aktör ve model Centineo ABD’nin Florida eyalatinin sahil kenti Miami’de doğdu.

aaaaqb7ij4yxmrluukmibefx-hhurob0yup8406upct2vh4kc0vfb9vqtj4jttnhunxxf1hesodazigpkzknpv-kqnjspdviglgjxorm54s95rpjatyvtbeue5x-a7calqwjh1jelrrrxmlhkpeqrsu4nhqu.jpg

Noah Centineo hangi yapımlarda rol aldı?

Kariyerine 2009 yılında başlayan Noah Centineo birçok dizi ve filmde oynadı. The Gold Retrievers adlı yapımda başrolde yer alan Centineo, How to Build a Better Boy adlı filmde de rol aldı.

Dizilerde de oynayan Centineo, Growing Up and Down, The Fosters, T@gged adlı serilerde boy gösterdi.

Noah Centineo Netflix’te; To All the Boys I Loved Before, Sierra Burgess Is a Lose ve The Perfect Date filmlerinde oynadı.

gq-noah-centineo-bts.jpg

105439334-1536350493719noahcentineo-gettyimages-1025421462.jpg

4812634.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.