Gelin Evi Aysu Şeratlı kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Aysu Şeratlı kimdir? Instagram hesabı
Aslı Hünel'in sunumuyla ekranlara gelen Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor ve yarışmacılar açıklandı. Aysu Şeratlı da beş isim arasında bulunuyor. Peki, Gelin Evi Aysu Şeratlı kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en uzun soluklu programlarından biri olan Gelin Evi, yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği zorlu rekabete katılan isimler açıklandı. Buna göre Aysu Şeratlı da adını zirveye yazdırmak ve evine ödülle dönebilmek için kolları sıvayacak. Kendisi hakkında da internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Gelin Evi Aysu Şeratlı kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Aysu Şeratlı kimdir?

Bugün dört rakibi ile birlikte ekranlardaki yerini alarak birinciliği elde etmek için yarışmaya başlayacak olan Aysu Şeratlı, sosyal medyada bir hayli altif. Binlerce takipçisi var ve her paylaşımına etkileşim yağıyor. Serdar Bey ile evli. Zaman zaman eşi ile bilrikte videolar çekerek paylaşıyor. Instagram hesabı @serdaraysuseratli'dır.

23koi232323j-004.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.