Gelin Evi Derya Çetin Gün kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Derya Çetin Gün kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı gelinler arasında Derya Çetin de bulunuyor. Peki, Gelin Evi Derya Çetin kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

SHOW TV'nin sevilen yarışması Gelin Evi hem yeni seneye hem de haftaya merhaba diyor. Beş gelinin kendi günlerinde performanslarını sergiledikleri zorlu mücadelede diğer bölümlerde puan vermelerinin ardından kazanan açıklanacak. Cuma günkü finalde adını zirveye yazdırmak isteyenler arasında Derya Çetin Gün de bulunuyor ve kendisi hakkında araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi Derya Çetin Gün kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Derya Çetin Gün kimdir?

Bugünden itibaren rakiplerine karşı birincilik mücadelesi verecek olan Derya Çetin Gün, Musa Bey ile evli. Kısa süre önce dünyaevine girdi. Çiçeği burnunda gelin denilebilir. 1.5 ay önce imza attı. Aslen Ardahanlı. Ev hanımı. Bir köpek sahibi. Programda kendisine çakal fotoğrafı hediye edilince onu paramparça etti. Zaman zaman sinirlerine hakim olamayıp ağladı. Instagram hesabı @deryaaacetinn'dir.

image-7404818.jpg

image-1000955.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.