Gelin Evi Fatma Nur Temeloğlu kimdir? Instagram hesabı

Gelin Evi Fatma Nur Temeloğlu kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmalarından biri olan Gelin Evi'nde yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının kıran kırana mücadelesine Fatma Nur Temeloğlu da katıldı. Peki, Gelin Evi Fatma Nur Temeloğlu kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Aslı Hünel'in sunumuyla SHOW TV ekranlarına gelen Gelin Evi'nde yeni bir yıl daha başlıyor. 1200'üncü bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak programda yarışacak isimler belli oldu. Buna göre Fatma Nur Temeloğlu da kendisine verilen sürede birincilik için yarışıp diğer günlerde puanlarını verecek. Hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Gelin Evi Fatma Nur Temeloğlu kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Fatma Nur Temeloğlu kimdir?

Bugünden itibaren adını zirveye yazdırmak için mücadele verecek olan Fatma Nur Temeloğlu aslen Erzurumlu. Bursa'da yaşıyor. Birkaç ay önce evlendi. O da çiçeği burnunda gelin. Instagram'da yemek tarifleri verip paylaşmaktadır. Kendisini @fatmanurozkan2403 profilinden takip edebilirsiniz. Yarışma sonrasında adını daha geniş kitlelere ulaştırması beklenmektedir.

32g23hj23jh3h-001.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.