Gelin Evi Hatice Yılmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelin Evi Hatice Yılmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Aslı Hünel'in sunumuyla milyonların karşısına çıkan Gelin Evi'nde yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Beş yarışmacı arasında Hatice Yılmaz da var. Peki, Gelin Evi Hatice Yılmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Her hafta beş gelinin kendisini Türkiye ve yurt dışındaki izleyicilere kanıtlayabilmek adına verdiği mücadelenin keranlara geldiği Gelin Evi, yeni bir maratona daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaşacağı yarışmada yarışacak isimler arasında Hatice Yılmaz da bulunuyor ve kendisi hakkında araştırmalar yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi Hatice Yılmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Hatice Yılmaz kimdir?

Bugünden itibaren evine ödülle dönebilmek adına kolları sıvayacak olan Hatice Yılmaz, Numan Bey ile evli. Güzellik alanında çalışıyor. Sade hayatı seviyor. Sürekli eşi ile vakit geçirip bu anları Instagram'da paylaşıyor. Ankara'da yaşıyor. Yarışmada oldukça iddialı ve kendisine güveniyor. Instagram hesabı @hatice.ylmz2909'dur.

image-3438474.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.