Gelin Evi Hayrunnisa Demir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelin Evi Hayrunnisa Demir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Birincilik mücadelesi veren isimler arasında Hayrunnisa Demir de var. Peki, Gelin Evi Hayrunnisa Demir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

SHOW TV ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Gelin Evi'nde yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter dökeceği programda bugünden itibaren Hayrunnisa Demir de yer alacak ve birincilik mücadelesi verecek. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelin Evi Hayrunnisa Demir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Gelin Evi Hayrunnisa Demir kimdir?

Bugünden itibaren adını zirveye yazdırmak için kolları sıvayacak olan Hayrunnisa Demir, makyaj uzmanı. Türban tasarım işiyle de uğraşıyor. Ankara'da yaşıyor. Kendisine çok güveniyor. Açık sözlü ve dobra. Elinden her iş geliyor. Özel hayatına dair detaylar henüz bilinmemektedir. Yarışmada açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir. Instagram hesabı @makeuphayrunnisademir'dir.

23k423jh423.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.