Gelin Evi Şeyma Güney Saraylı kimdir? Instagram hesabı nedir?

Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmalarından Gelin Evi'nde yeni hafta başlıyor. Yarışmacılardan biri Şeyma Güney Saraylı olarak açıklandı. Peki, Gelin Evi Şeyma Güney Saraylı kimdir? Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Joker Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile adından söz ettiren Gelin Evi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği programa bugünden itibaren katılan isimler arasında Şeyma Güney Saraylı da bulunuyor. Kendisi hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Peki, Gelin Evi Şeyma Güney Saraylı kimdir? Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Gelin Evi Şeyma Güney Saraylı kimdir?

22-26 Ocak tarihleri arasında adını zirveye yazdırmak isteyen Şeyma Güney Saraylı, Atlas Karan adında 1 çocuk annesi. 1 yıllık evli. Kendisi sosyal sorunluluk projeleri üretip dijital içerik üreticiliği yapıyor ve paylaşımlarda bulunarak takipçilerinin karşısına çıkıyor. Altınbaş Üniversitesi Onkoloji bölümünde eğitim almıştır. Instagram hesabı @seymaasaraylii'dır. Yeşilçam sanatçısı Ali Güney'in kızıdır.

image-733389.jpg

image-2299814.jpg

image-1703183.jpg

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.