Gelin Evi Sultan Kara kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelin Evi Sultan Kara kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelin Evi'nde yeni haftaya merhaba deniyor. Yarışmacılar arasında Sultan Kara da bulunuyor. Peki, Gelin Evi Sultan Kara kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Aslı Hünel'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Gelin Evi'nde yeni hafta 15 Ocak 2024 Pazartesi günü başlıyor. Beş gelinin kendi gününde birincilik için ter dökeceği zorlu mücadelede gözler yarışacak isimlere çevrildi. Onlar arasında Sultan da bulunuyor. Kendisi hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Gelin Evi Sultan Kara kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Gelin Evi Sultan Kara kimdir?

Bugünden itibaren birincilik için yarışarak rakiplerini geride bırakmak isteyen Sultan Kara, Özcan Kara ile evli. 1 erkek çocuğu annesi. Ankara'da yaşıyor. 27 yaşında. Uluslar arası ticaretle uğraşıyor. Aslen Çankırılı. Instagram'da hem kendi hem de kadınlara yönelik hayatlar hakkında paylaşımlar yapıyor. Şu anda 28 bine yakın takipçisi bulunmaktadır ve takipçi sayısı giderek artmaktadır. Kendisini @krrsultann adresinden takip edebilirsiniz.

image-401768.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.