Gelinim Mutfakta İrem Özbalcı ve Asiye Titiz kimdir?

Gelinim Mutfakta İrem Özbalcı ve Asiye Titiz kimdir?
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasına İrem de katıldı ve hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Gelinim Mutfakta İrem kimdir?

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'ya bugün İrem Özbalcı katıldı. Kayınvalidesi Asiye Titiz ile birlikte birincilik mücadelesi verecek güzel gelin hakkında internette de araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta İrem Özbalcı kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta İrem Özbalcı kimdir?

Birbirinden iddialı gelinlerin karşısına çıkarak yeteneklerini ispatlamak isteyen İrem Özbalcı, 28 yaşında. Aslen Manisalı. Muhasebeci ancak şu an çalışmıyor. 2 aylık evli. Instagram hesabı @iremozblci'dır.

irem-ozbalci.webp

Gelinim Mutfakta Asiye Titiz kimdir?

Gelini İrem Özbalcı için kayınvalideler odasına giren Asiye Titiz, gelininden izin almadan hiçbir açıklama yapmayacağını söyleyerek herkesi şoke etti. 55 yaşında. Manisalı ve Manisa'da yaşıyor. İpleri gelinine vermesi stüdyoda ağızları açık bıraktırdı. 3 oğlu var. 25 sene önce eşinden ayrıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.