Gelinim Mutfakta Selda ve kayınvalidesi Fatma kimdir? Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Selda ve kayınvalidesi Fatma kimdir? Instagram hesabı
Kanal D ekranlarının uzun soluklu yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni haftaya merhaba deniyor. Dört takımın amansız mücadelesine Selda ve kayınvalidesi Fatma da katılıyor. Gelinim Mutfakta Selda ve kayınvalidesi Fatma kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyicileri televizyon karşısına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da altın rekabeti sürüyor. Gelin ve kayınvalidelerin amansız rekabetinde bugünden itibaren Selda ve kayınvalidesi Fatma da yer alacak ve ilk sıraya yerleşebilme mücadelesi verecekler. İzleyiciler de kendlieri hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Gelinim Mutfakta Selda ve kayınvalidesi Fatma kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Gelinim Mutfakta Selda ve kayınvalidesi Fatma kimdir?

Bugünden itibaren çeyrek altın ve bilezik mücadelesi verecek olan Fatma ile Selda bundan önce konuşmadıklarını söylediler. Şoke olan Nursel Ergin ve tüm yarışmacılar, program sayesinde barıştıklarını duyunca daha da şaşırdılar. İkilinin performansı merakla bekleniyor. Instagram hesapları ise bilinmemektedir.

23hj23h32hj3.webp
Gelinim Mutfakta Selda ve kayınvalidesi Fatma kimdir

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.