Gibi dizisi 5. sezon 2. bölüm (Kahır) Yılmaz’ın sevgilisi Türkan kimdir, gerçek adı ne? Gökçe Aydın kim, evli mi, Instagram?

Gibi dizisi 5. sezon 2. bölüm (Kahır) Yılmaz’ın sevgilisi Türkan kimdir, gerçek adı ne? Gökçe Aydın kim, evli mi, Instagram?
Gibi dizisi Yılmaz’ın sevgilisi Türkan kimdir, gerçek adı ne, hangi dizilerde oynadı, Instagram hesabı? Gibi dizisi 5. sezon 2. bölümdeki (Kahır) Türkan kim?

Exxen platformunda 5. sezonu ile yeniden izleyici ile buluşan fenomen dizi Gibi’nin son bölümünde yer alan Türkan adlı karakter büyük dikkat çekmişti. Feyyaz Yiğit tarafından canlandırılan Yılmaz karakterinin sevgilisi Türkan rolü ile dikkat çeken güzel oyuncunun kim olduğu birçok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Gibi 5. sezon 2. bölümde (Kahır) Türkan karakterini canlandıran oyuncu kim, gerçek adı ne, kaç yaşında, evli mi, sevgilisi var mı, boyu kaç, daha önce hangi yapımlarda rol aldı? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

gokce-aydin-kimdir-1024x683.jpg

Gibi Yılmaz’ın sevgilisi Türkan kim, gerçek adı ne?

15 Mart 2024 tarihinde Exxen platformunda yayınlanan Gibi dizisinin 5. sezonunun Kahır adlı 2. bölümünde Türkan adlı bir karakter diziye dahil oldu. Yapıma bir bölüm konuk oyuncu olarak katılarak Türkan rolüne hayat veren isim oldukça merak edildi. Gibi dizisinde Türkan karakterini canlandıran oyuncunun isminin Gökçe Aydın olduğu öğrenildi.

gieirvcwcaapdtv.jpg

Gibi Yılmaz’ın sevgilisi Türkan (Gökçe Aydın) kimdir, kaç yaşında, nereli?

Gibi dizisinde canlandırdığı Türkan rolü ile adından söz ettiren Gökçe Aydın, 1996 yılında İstanbul’da doğdu. 28 yaşındaki genç oyuncu lisans eğitimini İzmir’de Ege Üniversitesi’nde yüksek lisansını ise aynı kurumda Tarım Bölümü ve Bahçe Bitkileri alanında tamamladı. İngilizce ve İtalyanca bilmektedir.

ofelia-r72g.jpg

Gökçe Aydın hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı?

Oyunculuk mesleğine Yaratıcı Drama İzmir Playback Tiyatro Topluluğu’nda aldığı eğitimle adım atan Gökçe Aydın birçok yapımda boy gösterdi. Aydın, 4N1K, Canevim, Tutunamayanlar, Kuruluş Osman gibi dizilerin yanı sıra Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Gamze karakteri ile de adından söz ettirdi. Aydın dizilerin yanı sıra birçok reklam filminde de oynadı.

a1.png

Gökçe Aydın evli mi, erkek arkadaşı var mı, sevgilisi kim?

Gözlerden uzak bir yaşam süren oyuncu Gökçe Aydın’ın mutlu bir birlikteliği var. Aydın’ın hayatını paylaştığı kişinin ismi Asil Akçakaya.

aa.png

Gökçe Aydın Instagram hesabı var mı?

Başarılı oyuncu Gökçe Aydın’ın özel hayatından, gezilerinden ve rol aldığı yapımlardan paylaşımlar yaptığı bir Instagram hesabı bulunuyor. 15 bin kişi tarafından takip edilen Gökçe Aydın Instagram hesabının kullanıcı ismi ise @itsgokceaydin.

galeri-gokce-aydin-4.jpg

gokce-aydin-kimdir-1024x683-001.jpg

gokce-aydin7.jpg

gokce-aydin.jpg

5feb8a27c8c3732200db4a5c.webp

unnamed.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.