İleyna Savuk kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

İleyna Savuk kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Son dönemde adından söz ettiren Instagram fenomenlerinden biri İlayda Savuk oldu. Güzel içerik üeticisi hakkında araştırmalarda bulunuluyor. Peki, İleyna Savuk kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Instagram hesabında paylaştığı videolar, fotoğraflar ve hikayelerle adını her geçen gün daha fazla kişiye duyurmayı başaran İlayda Savuk, etkileşimleri ile de dikkat çekiyor. Kitlesini giderek artıran güzel fenomen hakkında internette çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, İleyna Savuk kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

İleyna Savuk kimdir?

Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Meseleler bölümünden mezun olan İlayna Savuk, Anadolu Üniversitesi'nde de dış ticaret eğitimi aldı. Gönüllü olarak birçok projeye katıldı. Team Guerilla Marketing'de Superivsor olarak çalıştı. Danube'de sosyal medya hesaplarını yönetti. Anadolu Efes'te de 3 aylık kariyere sahip. Aegon'da finansal güvence danışmanı olarak görev yaptı. Son olarak da Exeltis Turkey'de satış sorumlusudur. İngilizce bilmektedir. Instagram hesabı @ileynasavuk'tur.

İleyna Savuk kaç yaşında

İş hayatının yanı sıra sosyal medyadaki paylaşımları ile de konuşulan İlayda Savuk, 1999 yılının ocak ayında doğdu. Haberimizin yazıldığı tarihte 24 yaşındadır.

İleyna Savuk nereli?

Paylaşımları ile dikkat çekmeye devam eden İleyna Savuk'un memleketi de merak konusudur. Kendisi Ankara'da doğmuştur ve Ankaralıdır.

image-2494922.jpg

image-239134.jpg

image-7744253.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.