İpek Kıraç’ın sevgilisi DJ Sezer Uysal kimdir, kaç yaşında, nereli?

İpek Kıraç’ın sevgilisi DJ Sezer Uysal kimdir, kaç yaşında, nereli?
İnan Kıraç’ın evlatlıktan reddettiği kızı İpek Kıraç’la yeni bir aşka yelken açan DJ Sezer Uysal’ın kim olduğu merak ediliyor. İşte İpek Kıraç'ın sevgilisi Sezer Uysal...

İpek Kıraç’ın sevgilisi olduğu iddia edilen DJ Sezer Uysal pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Sezer Uysal kim, kaç yaşında, sosyal medya hesapları ne? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

DJ Sezer Uysal kimdir?

Bursa’da dünyaya gelen Sezer Uysal müziğe 17 yaşında başladı. 2008 yılında ilk plak şirketini kuran Uysal, dünyanın pek çok ülkesinde düzenlenen elektronik müzik etkinliklerinde sahne aldı. Evren Ulusoy’la birlikte çıkardığı Singing in the Bathtub adlı şarkı ile adından söz ettiren Sezer Uysal, yurt dışında farklı plak şirketleriyle de single çalışmalarında bulundu.

Elektronik müzik çalışmalarına ara vermeden devam eden DJ Sezer Uysal, Türkiye’de bu alanda en önemli isimlerden biri olarak gösteriliyor.

DJ Sezer Uysal evli mi, sevgilisi kim, kız arkadaşı var mı?

Özel hayatıyla ilk kez gündem olan Sezer Uysal’ın adı İnan Kıraç’ın kızı İpek Kıraç’la birlikte anılıyor. İkilinin Amerika’da yan yana çekilen fotoğraflarının basına yansımıştı.

DJ Sezer Uysal Instagram, Twitter hesabı ne?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Sezer Uysal’ı Instagram’da 56 binden fazla kişi takip ediyor. Uysal’ın platformdaki kullanıcı ismi ise @1sezeruysal. DJ Sezer Uysal’ın Twitter hesabının kullanıcı adı da @sezeruysal.

jmhgb-kbx3.webp

1674806014164-inan.jpg

ikjmn-zr8u.webp

sez.png

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.