Kahveleri karşılaştırdığı (Yıkanmış Etiyopya) videoyla viral olan Ertuğrul Koçlar kimdir, yaşı kaç, nereli, Instagram, Tiktok?

Kahveleri karşılaştırdığı (Yıkanmış Etiyopya) videoyla viral olan Ertuğrul Koçlar kimdir, yaşı kaç, nereli, Instagram, Tiktok?
Dünya kahvelerini karşılaştırdığı TikTok videosu ile adından söz ettiren TikToker’ın kim olduğu araştırılıyor. Peki Ertuğrul Koçlar kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, eşi kim, sosyal medya hesapları ne?

Sosyal medyada son dönemin en çok izlenen içeriklerinden birine imza atan Ertuğrul Koçlar’ın kim olduğu merak ediliyor. Yıkanmış Etiyopya, Naturel Kolombiya, Naturel Anaerobik Yemen gibi farklı kahve çekirdeklerini içeren bir karşılaştırma videosunda rol almasının ardından bir anda viral olan Ertuğrul Koçlar son günlerin sosyal medyada en çok konuşulan kişilerinden biri olmayı başardı. Bir TikTok akımının kahve çekirdeklerine uyarlayarak, “Bir ay boyunca tek bir çekirdek içme şansın var, tarafını seç” başlıklı bir video çeken Koçlar bir anda popüler hale geldi. Ertuğrul Koçlar’ın video birçok sosyal medya platformunda paylaşılarak milyonlarca kişi tarafından izlendi, pek çok kişi tarafından taklit edilerek farklı içeriklere konu oldu. Koçlar’ın videosunun viral olmasının ardından sosyal medya içerik üreticisinin kim olduğu pek çok kişi tarafından merak edilmeye başlandı. Peki kahve ve parfüm karşılaştırma içerikleri ile adından söz ettiren Ertuğrul Koçlar kimdir, kaç yaşında, doğum tarihi ne, nereli, ne iş yapıyor, evli mi, kız arkadaşı var mı, sevgilisi kim, nerede çalışıyor?

channels4-profile.jpg

TikTok fenomeni Ertuğrul Koçlar kimdir?

Ertuğrul Koçlar, kahve çekirdekleri ve parfüm çeşitlerini karşılaştırdığı videoları ile adından söz ettiren bir sosyal medya içerik üreticisidir.

hqdefault.jpg

Ertuğrul Koçlar evli mi, eşi kim, sevgilisi var mı?

Özellikle TikTok platformunda çektiği içeriklerle her geçen gün daha geniş kitlelere ulaşan Ertuğrul Koçlar’ın evli olduğu biliniyor. Koçlar, kendisi gibi sosyal medyaya içerik üreten Simge Koçlar ile evli. Ertuğrul Koçlar’ın eşi Simge Koçlar’ın Instagram hesabının kullanıcı adı @simgehe.

ko.png

Ertuğrul Koçlar Instagram, TikTok, YouTube hesapları

Birçok sosyal medya platformunu aktif olarak kullanan ve eğlenceli, bilgilendirici içerikler paylaşan Ertuğrul Koçlar’ın TikTok, YouTube ve Instagram hesapları bulunuyor. Ertuğrul Koçlar’ın geniş kitlelere ulaşan kahve ve parfüm karşılaştırma videolarını paylaştığı @ertugrulkoclar_ adlı kullanıcı hesabını 11 binden fazla kişi takip ediyor. Koçlar’ın YouTube kanalının ismi ise @@ErtugrulKoclar. Ünü giderek artan sosyal medya fenomeni ve içerik üreticisi Ertuğrul Koçlar’ın en geniş takipçi kitlesine sahip olduğu platform olan Instagram’da ise 60 bine yakın takipçisi bulunuyor. Koçlar’ın Instagram hesabının kullanıcı adı @ertugrulkoclar.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.