Konuşanlar Doktor Berna (121. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Doktor Berna (121. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
EXXEN'in en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, yeni bölümü ile platformdaki yerini aldı. Bugüne damga vuran isimlerden biri de Berna oldu. Kendisi hakkında internette araştırma yapılıyor. Konuşanlar Doktor Berna kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Her hafta cuma günleri seyircilerin karşısına çıkan Konuşanlar, yeni bölümü ile EXXEN'deki yerini aldı. Başarılı programa bugün katılarak adından söz ettiren isimlerden biri de Berna oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda araştırma bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Konuşanlar Doktor Berna kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Berna kimdir?

Bugün Konuşanlar'da yer alarak Hasan Can Kaya'nın sorularını yanıtlayan Berna, Adli Tıp doktoru olarak çalışıyor. İnsanlarla muhattap olmak istemediği ve korkularını yenmek için bu bölümü seçtiğini belirtti. Karşı tarafa sıcak davranmasının sürekli yanlış anlaşıldığından bahsetti. İş yerinden bir arkadaşı ile programa geldi. Kendisinden detaycı olduğu için ayrılabileceğini söyledi. Bekar ve sevgilisi yok. Instagram hesabı bilinmemektedir.

23j4gjh23gh4j.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.