Konuşanlar Halil Kulcu (120. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Halil Kulcu (120. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından Konuşanlar, yeni bölümüyle EXXEN'deki yerini alıyor. Bu haftanın en dikkat çeken isimlerinden biri de Halil oldu. Konuşanlar Halil Kulcu (120. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların katılımı ile her hafta cuma günü yayınlanan Konuşanlar, EXXEN'de 120. bölümüyle yerini alıyor. Başarılı komedyenin ve misafirlerinin 1 saatlik gösterisi için milyonla ekran başına kilitlenecek. Bu haftaya damga vuran isimlerden biri de Halil oldu. Kendisi hakkında internette çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Konuşanlar Halil Kulcu (120. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Halil kimdir?

Bu hafta Konuşanlar'da yer alarak milyonların karşısına çıkan Halil, bir markette çalışırken tesdüfen yan taraftaki Çin menşeli inşaat şirketinde işe başladığını ve ev sattığını söyledi. Hasan Can Kaya'nın dil sorusuna ise çeviri programı ile yaptığını anlatınca salondaki herkes gülmekten kendini alamadı. Evlerin de Esenyurt'ta olması salondakileri daha da güldürdü. Galatasaraylı olan genç konuşanın Instagram hesabı @halil.722156'dır.

jh23g23jh23732.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.