Lara Kırmusaoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli, kariyeri ve Instagram hesabı

Lara Kırmusaoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli, kariyeri ve Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen televizyon kanallarından biri olan TV100'de haber spikerliği yapan Lara Kırmusaoğlu, başarısının yanında güzelliği ile de dikkat çekmeyi başarıyor. Peki, Lara Kırmusaoğlu kimdir? Hakkındaki detaylar haberimizde yer almaktadır

Son dönemde birçok haber spikeri ve sunucusuyla gündemde olan TV100'de adından söz ettiren isimlerden biri de Lara Kırmusaoğlu. Genç yaşı ile birlikte güzelliği ve sunduğu haberlerle gündeme gelmeyi başaran Kırmusaoğlu hakkında internette de çok sayıda seyirci tarafından araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Kariyeri mercek altına alınan ve sosyal medya hesapları takip edilmek üzere sorgulanan güzel sunucunun hayatına dair detaylar haberimizde yer almaktadır. Peki, Lara Kırmusaoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli, kariyeri ve Instagram hesabı gibi soruların yanıtları bu sayfadadır.

Lara Kırmusaoğlu kimdir?

TV100'ün güzel sunucusu Lara Kırmusaoğlu, 11 Nisan 1993 tarihinde doğdu. Aslen Bolulu. Koç burcudur. 2012-2016 yılları arasında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Okul Öncesi Eğitim ve Öğretimi bölümünde lisans eğitimini tamamlamıştır. Ancak bununla kalmamıştır. Üsküdar Üniversitesi'nde Yeni Medya ve Lisans üzerine yüksek lisans yapmış, ikinci alanı olan çocuk gelişiminde de aynı üniversiteden masterını bitirmiştir. İstanbul Dialog Anlatım İletişim'den diksiyon eğitimi aldı. Akademik kariyeri de devam ediyor. Öğretim görevlisi olarak görev yapacak.

Lara Kırmusaoğlu'nun kariyeri

Spikerlik hayatına Merkez TV'deki kameralar önünde başlayan Lara Kırmusaoğlu, burada 3 yıla yakın bir görev almıştır. Kariyeri bundan sonra farklı bir noktaya evrilmiştir. Tele 1 ile ulusal medyaya adım atar. 1 yıla yakın sürede de burada çalışır. 2023 yılının temmuz ayından itibaren de TV100 kadrosunda bulunmaktadır.

Lara Kırmusaoğlu sosyal medya hesapları

Başarısıyla her geçen gün adını daha fazla kişiye duyurmayı başaran Lara Kırmusaoğlu'nun sosyal medya hesapları da öğrenilmek ve takip edilmek üzere araştırılıyor. Genç spiker Instagram ve Twtter'ı aktif olarak kullanmaktadır. Kendisini listenize eklemeniz için profilleri aşağıda yer almaktadır;

  • Lara Kırmusaoğlu Twitter hesabı: @LaraKrmusaoglu
  • Lara Kırmusaoğlu Instagram hesabı: @larakrmusaoglu

Lara Kırmusaoğlu kimdir?

Lara Kırmusaoğlu kimdir?

Lara Kırmusaoğlu kimdir?

Lara Kırmusaoğlu kimdir?

Lara Kırmusaoğlu kimdir?

Lara Kırmusaoğlu kimdir?

Lara Kırmusaoğlu kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.