LazKızı34 kimdir? Aldığı hediyelerle Tiktok'u salladı!

LazKızı34 kimdir? Aldığı hediyelerle Tiktok'u salladı!
Sosyal medya fenomenlerine yönelik operasyonlar devam ederken diğer yandan Tiktok vb. platformlarda yeni isimler kendini göstermeye başladı. LazKızı34 rumuzlu bir kullanıcıya gelen hediyeler herkesi şoke etti. Peki, Lazkızı34 kimdir? İşte detaylar...

Türkiye'de sosyal medya fenomenlerine yapılan operasyonlar gündemdeki yerini koruyor. Diğer yandan video platformlarında farklı isimlerin adı milyonlara ulaşıyor. Kamera karşısına geçen birçok isme hediye yağıyor. Onlardan biri de Lazkızı34 rumuzlu bir kadın oldu. Yayınladığı videolarla adından söz ettiren kadına yayınlarında sürekli hediye veriliyor. Bu gelişmelerin ardından internet kullanıcıları da kendisi hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, LazKızı34 kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

232h3jk32.webp

LazKızı34 kimdir?

Canlı yayın videolarıyla takipçilerinin karşısına çıkan Lazkızı34 rumuzlu sosyal medya kullanıcısının, parmağındaki yüzük nedeniyle evli olduğu düşünülüyor. Ancak dekolteli görüntüleri nedeniyle sık sık eleştiriliyor. Başını kapatıp göğsünü açması takipçilerinden tepki gördü. Yaşı ve özel hayatına dair bilgiler henüz bilinmemektedir. Tiktok hesabı da şu an kapalıdır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.